Nikolić očekuje veću podršku navijača: Da li će mu se ispuniti želja? (VIDEO)

Trener crno-belih nezadovoljan odzivom pristalica u dosadašnjem delu sezone

  • 3
FK Vozdovac - FK Partizan,  Marko Nikolić Foto: Marko Todorović

Reprezentativna "akcija" je završena i vreme je da se ponovo bavimo klupskim fudbalom.

Partizan je ušao u seriju odličnih rezultata, niže pobede, ali i dalje gleda u leđa Zvezdi, pa je duel protiv Bačke savršena prilika da se približi "večitom rivalu" koji ide na noge zahuktalom Napretku.

Jasno je koa dan da bi sve sem pobede crno-belh u duelu protiv Bačke bila prvorazredna senzacija, mada se ista već desila u prvom delu sezone kada su dva tima odmerila snage na "Karađorđu" u meču bez golova.

- Jako je teško pobediti bilo kog protivnika, a najteže je pobediti utakmicu koju javnost gleda kao već unapred dobijenu", rekao je trener crno-belih Marko Nikolić uoči utakmice 16. kola Superlige Partizan - Bačka (subota, 19. novembar, od 15 časova).

Statistika dva tima u poslednje vreme ubedljivo je na starni Beograđana, koji su u velikom naletu.

Na drugoj strani, Bačka je tim kao poručen za rivala u gostima. Novajlija u ligi je ove sezone, na sedam mečeva, osvojio samo jedan bod na strani i postigao tek dva gola. Međutim, i pored toga, floskula "lako ćemo" ne strogo je zabranjena ovih dana u taboru Partizana. Usput, Nikolić je apostrofirao značaj veće podrške navijača pred finiš jesenjeg dela sezone.

- Konac delo krasi. Želimo da u dobrom maniru privedemo ovaj deo sezone kraju. S obzirom na to da ima još samo šest utakmica do kraja i da je lepo vreme, očekujem i veću podršku Partizanove publike. Ovi ljudi koji dolaze podržavaju nas na divan način, a bilo bi jako lepo da podrže tim u većem broju. Na nama je da im pružimo kvalitet igre, zadovoljstvo i da dođemo do dobrog rezultata - rekao je Nikolić, uz dodatak da su svi igrači spremni za utakmicu.

Zanimljivost duela u Humskoj je da će novi trener Bačke Zoran Govedarica drugi put zaredom gostovati u Humskoj, jer je nedavno dobio otkaz u Novom Pazaru, koga je u prethodnom kolu vodio protiv Beograđana, a u međuvremenu je imenovan za trenera Bačke umesto Spasoja Jelačića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIKAD JANJICAR

    18. novembar 2016 | 15:13

    NIKOLICU? BOJKOT JE . RAZUMES?? BOJKOT JANJICARA I UPRAVE.SAD ZNAS.

  • GROBARCINA

    18. novembar 2016 | 16:31

    SLABA IGRA POLITICARI U KLUBU BOJKOT

  • Seki

    18. novembar 2016 | 17:42

    Vi bojkotujete klub od kada znam za sebe... A to je evo cirka vec 45 godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA