Jednom dobar, pa opet grozan: Sedmi najskuplji fudbaler sveta je toliko zaboravljen da se ni ne zagreva pred meč! (VIDEO)

Španski mediji uveliko predviđaju odlazak iz Madrida

  • 1

Kada je kao senzacija Mundijala u Brazilu stigao u veliki Real Madrid, delovalo je da će Hames Rodrigez biti jedan od ključnih igrača u redovima šampiona Evrope.

Desilo se potpuno obrnuto, a novi dokaz koliko je postao nebitan čak i na klupi pokazala je i siutacija na utakmici Lige šampiona sa Sportingom u Lisabonu.

Svi igrači su se zagrevali, osim njega. Hames se doslovno dosađivao, a španski mediji vrlo otvoreno pričaju da će Kolumbijac u januaru otići iz kluba.

"Zidan ga uopšte ne primećuje. Oslanja se na Iska ili Kovačića koji daju sve od sebe na treninzima. Pa Kovačić na treninzima blista, Načo takođe, a Hames?! On odradi jedan trening dobro, pa na sledeća dva bude grozan. I tako stalno", piše "OK Diario".

Real je Monaku za Rodrigeza platio 75 miliona evra - sedmi najveći transfer svih vremena. U prvoj sezoni je bio odličan sa 17 golova i 18 asistencija, ali je sve stalo sa dolaskom Zinedina Zidana na čelo stručnog štaba. U poslednje dve utakmice protiv Atletika i Sportinga dobio je samo sedam minuta - svih sedam u madridskom derbiju, dok je u Lisabonu presedeo ceo meč.

- Želim da igram više, ali to nije moja odluka. Zna se ko odlučuje, a odnos između mene i trenera nije loš kao što se priča, već je prilično normalan - rekao je Rodrigez, koji bi eventualno mogao da se nada da će ga spasiti Žoze Murinjo i Mančester junajted.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ojdanic

    25. novembar 2016 | 20:10

    Dobar igrac, mala minutaza, nema prave sanse da se pokaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA