SKANDAL: Radović skupocenim Roleksom podmitio čelnika Partizana da bi ga pustili u Legiju!

Transfer srpskog fudbalera u Poljsku nije prošao tako lagano kao što se prvobitno mislilo

  • 1
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Transfer Miroslava Radovića u Partizan izazvao je pompu u Beogradu, ali su mnogi bili još više iznenađeni kada je istog leta napustio klub i vratio se u Legiju. Sada je došlo do novih detalja, koji možda otkrivaju pozadinu priče, prenose poljski mediji.

Fakt24 tvrdi da je iskusni vezista morao da podmiti jednog funkcionera crno-belih kako bi mogao da se vrati u Legiju, a da njegov povratak u Poljsku nije prošao tek tako bez problema. Navodno je bilo i neprijatnih scena i razbijanja stakla na automobilu.

>>> Radović otvorio dušu posle odlaska iz Humske: Nisam klinac da se bilo ko igra sa mnom!

Sve je počelo da kuva na venčanju jednog fudbalera Legije kada se Mire susreo sa direktorom Legije. Tada je predstavnik poljskog kluba poručio Radoviću da im je potreban za Ligu šampiona. Dogovorili su Radovićev povratak u Varšavu, u slučaju plasmana u takmičenje po grupama. Ostalo je samo da se s takvom opcijom saglasi Partizan.

Kako dalje navodi pomenuti Fakt24, Radović je vrlo brzo ubedio predsednika, što je u tom trenutku bio Ivan Ćurković, kao i trenera Partizana Ivana Tomića, da treba da ga puste u Legiju. Međutim, takvom raspletu se usprotivio jedan od funkcionera crno-belih, kojem Poljaci ne navode ime.

Radović je shvatio da pomenutog čelnika treba da, narodski rečeno, „podmaže“. Poklonio mu je skupoceni ručni časovnik ''Roleks'' čija vrednost se procenjuje na 20.000 zlota (oko 4.500 evra).

Posle toga Radović je dobio papire, iako su navijači bili nezadovoljni... Poljaci pominju i da se prilikom odlaska Radović sreo na klupskom parkingu jednog od čelnika crno-belih, da je bilo neprijatnih scena, pa čak i razbijanja stakla na automobilu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    30. novembar 2016 | 14:39

    Vazura sigurno,on nosi Rolekse sa dve godine staža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA