''LOŠ MOMAK'' IZREŠETAN U ČIKAGU: Ubijen jedan od najtalentovanijih američkih boksera (VIDEO)

Bio je jedan od najvećih talenata američkog boksa, ali je u 25-oj godini života tragično izgubio život

  • 1

Život jednog od najtelentovanijih boksera Eda Brauna, brutalno je ugašen ubistvom u Čikagu, nakon što je 25-sportista upucan u glavu u nedelju pre podne. Informaciju o smrti potvrdio je njegov dugogodišnji trener.

Braun i još jedna 19 godišnja devojka ranjeni su dok su bili parkirani u kolima, kada im se iznenada približio metalik sivi automobili uz koga je neko zasuo metke u Brauna i devojku. Više metaka je pogodilo Brauna, a jedan ga je pogodio i u glavu, a od posledica ranjavanja kasnije je preminuo u bolnici, dok devojka nije u životnoj opasnosti. Krvarenje na mozgu boksera nije moglo da se zaustavi u bolnici zbog ozbiljnosti rane.

Nastradalog boksera su smatrali jednim od najtalentovanijih u Americi. Nadimak mu je bio ''Bad boy'', a taj natpis je nosio i na šortsu, kao i na glavi gde mu je frizura bila tako napravljena. Bio je kandidat za Olimpijske igre 2012. godine, i smatrali su ga jednim od najboljih boksera u Čikagu.

Imao je 20 borbi u karijeri i u svim je izašao kao pobednik, od toga je 16 dobio nokautom. Još uvek je nepoznat motiv napada na njega i niko do sada nije uhapšen prema izveštajima ABC Čikaga.

Pogledajte jednu od Braunovih poslednjih borbi protiv Roberta Azeveda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA