Leonardo: Došao sam u šampionski klub, hvala Grobarima koji su nas bodrili po ovakvoj hladnoći!

Strelci crno-belih u duelu sa Javorom ističu da ih golovi samo motivišu

  • 9

Fudbaleri Partizana savladali su Javor u Humskoj sa 2:0 i tako su nastavili poteru za Zvezdom. Golove su postigli Leonardo i Uroš Đurđević, koji su ove polusezone ubedljivo najbolji igrači crno-belih.

Brazilac je za klupski sajt poručio da se zahvaljuje navijačima koji su po izuetnom hladnom vremenu bili u Humskoj i dali im podršku.

- Hteo bih da se zahvalim publici koja je došla na stadion i podržala nas, iako vreme nije bilo najlepše, odnosno bilo je hladno. Nama mnogo znači podrška i zato se trudimo da opravdamo njihovo poverenje i da dobrim igrama i novim bodovima zadobijemo i pozovemo publiku kako bi ih bilo što više na stadionu.

- Ne bih voleo da se više ponavljam i govorim isto posle svakog pogotka, ali sada samo mislimo na poslednje dve utakmice od kojih prvu igramo u gostima, a drugu kod kuće - rekao je Leondardo za klupski sajt, koji je u 47. minutu postigao gol za konačan rezultat.

- Mene golovi motivišu. Želim da Partizan pobeđuje i teško podnosim eventualni poraz ili remi. Došao sam u šampionski klub i svakoj utakmici tako pristupam - zaključio je Leonardo.

Crno-beli su poveli golom Đurđevića, kome je to do sada 8. pogodak (6 u prvenstvu i 2 u Kupu).

- Važno za jednog napadača je da  nastavi golgeterski niz. Proradio mi je golgeterski instikt i posle šuta Miletića sam lepo uklizao i doneo prvi pogodak za crno-bele. Lično mi veoma znači svaki pogodak, jer to naravno doprinosi samopouzdanju, ali i motiviše za nove pobede - poručio je Đurđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wwwwww

    5. decembar 2016 | 11:36

    Bravo leo najbolji si .Kadbi partizan imao jos 1 igraca kao sto si ti partizan bi bio u ligi sampiona.Zeznu nas tomic

  • MOMO

    5. decembar 2016 | 10:00

    Šampionski klub?hahahaha

  • Limoz

    5. decembar 2016 | 09:55

    Ahahaha sampionski, u cemu su to sampioni? Sta su znacajnije osvojili osim nekoliko Tole titula? Razumijem te ipak, moras to pricati zbog navijaca i kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA