Kalinić otkrio malu mračnu tajnu iz Zvezde: Evo zašto ga je Radonjić kažnjavao

Kalinić bio nestašan na startu saradnje sa Radonjićem, a sada mu je zahvalan na svim lekcijama

  • 0

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić otkrio je da je tokom boravka u Crvenoj zvezdi bilo nesuglasica sa trenerom Dejanom Radonjićem.

- Počelo je ‘zanimljivo‘, u startu se nismo razumeli u nekim stvarima, bilo je i utakmica sa nekim disciplinskim merama – moram da budem iskren, uzrok tome bilo je i moje ponašanje, ali i njegovo nerazumevanje za neke moje akcije.

>>>U Zvezdi nije znao gde se nalazi, a sada je žestoko razbio Saleta Đorđevića! (VIDEO)

>>>Šta Zvezda i Partizan kažu na formiranje regionalne lige u fudbalu? Terzić bi da sačeka, Ilijev diže obe ruke!

>>>Ruska trobojka i himna zabranjene u Beogradskoj Areni!

- Usaglasili smo priče posle tog burnog perioda, stali smo na isti put i bilo je fenomenalno, poput simfonije – pronašao mi je idealnu ulogu i u odbrani i u napadu, u velikoj meri je zaslužan za to gde sam ja sada. Osim košarkaški, pomogao mi je i u drugim stvarima. Nisam ni sada savršen sa sudijama, ali doprineo je da počnem da se menjam i na tom planu, da se smirujem - rekao je Kalinić za Sportklub.

I zaista, Kalinić je tokom jednogodišnjeg boravka u Zvezdi često ulazio u klinč sa sudijama, naročito u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Partizana, ali je uz to ostvario neverovatan napredak koji mu je doneo transfer u Fenerbahče. Sa turskim timom, dočekaće crveno-bele u četvrtak od 18.45 u 11. kolu Evrolige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA