≫ 

Zvezdin biser doživeo novu katastrofalnu povredu: Klub potvrdio najgore moguće vesti!

Aleksandar Aranitović ponovo je povredio prednji ukršteni ligement kolena i predstoji mu nova pauza

  • 4

Košarkaš Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena i predstoji mu nova pauza.

Aranitović je obnovio povredu početkom decembra na treningu, a pre povratka na parket, i nakon dve kontrole u Augzburgu, dobio je dozvolu lekara iz Nemačke da nastavi da se bavi košarkom i vrati u potpunosti u trenažni proces.

Prvi korak nakon novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine.

Aranitović je pokidao prednji ukršteni ligament kolena tokom januara meseca 2016.godine, operisan je tokom marta ove godine na klinici u Augzburgu.

Nakon novih pregleda biće utvrđen proces oporavka Aleksandra Aranitovića.

Povreda koju je jedan od najtalentovanijih košarkaša Zvezde doživeo je jedna od najgorih mogućih u sportu i često se dešava da sportisti posle toga ne uspevaju da se vrate i osećaju posledice tokom čitave karijere. Kada takvu povredu doživite dva puta uzastopno, to već postaje ozbiljan problem i pitanje je kako će Aranitović uspeti da se vrati na parket posle novog peha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gole

    7. decembar 2016 | 17:02

    Decku zelim brz i uspesan oporavak, a selfy srucnjacima bih postavio pitanje...da ga nije kojim slucajem Dule pretrenirao i unistio kao sto ste onomad kokodakaki?

  • Saša Rajković

    7. decembar 2016 | 15:40

    Dule je kriv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA