Zvezda se zadužuje zbog Kovilova: Evo za koliko će klub kupiti trening centar!

- Naši advokati već duže vreme razmatraju kakva je situacija tamo i iz mnogo razloga nam odgovara - poručio je Zvezdan Terzić

  • 11

U Crvenoj zvezdi već neko vreme rade na tome da klub dobije svoj trening centar, a odluka je pala na Sportski centar Kovilovo, koji je pod hipotekom.

 

Samim tim i cena je manja, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić kao prednost za kupovinu navodi i to da je objekat "80 odsto spreman, i da igrači mogu odmah da treniraju".

 

>>> Zavirite u novu bazu Crvene zvezde: Šampion Srbije je konačno našao trening centar (FOTO)

 

Naravno, Zvezda bi morala da se dodatno zaduži.

 

- Upravo iz tog razloga bismo sad i da ga kupimo, jer mu je sad cena ispod tržišne vrednosti. Računamo da sa četiri-pet miliona evra Zvezda može da postane vlasnik celog kompleksa. Naši advokati već duže vreme razmatraju kakva je situacija tamo i iz mnogo razloga nam odgovara. Ukoliko se dogovorimo sa vlasnicima, rado ćemo da kupimo ceo kompleks - rekao je Terzić za "Informer".

 

On smatra da je ulaganje u trening centar jedan od uslova da crveno-beli isplivaju iz finansijskih problema, i da je ključ oporavka u jakoj omladinskoj školi.

 

- Onda je valjda i logično da smemo da se zadužimo još četiri-pet miliona za infrastrukturu. Samo tako možemo napraviti jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi - rekao je Zvezdan Terzić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA