≫ 

Detroit izgubio, Bobi Marjanović ponovo ni sekund na terenu! (VIDEO)

Srpski centar jako malo igra za Detroit, a protiv Golden Stejta nije bio ni na klupi

  • 13

Košarkaši Detroita poraženi su od Golden Stejta sa 119:113 i to na domaćem parketu, ali za nas je najzanimljivije što srpski centar Boban Marjanović nije IGRAO ni sekund odlukom trenera.

Da li je povređen ili možda bolestan ne znamo, ali kako da bude povređen kad i ne igra,jedino ako se razboleo ili na treninzima ne pruža dovoljno da bi mu trener dao šansu. U početku je delovalo da nije ni u timu, jer ga nema na zvančnoj statistici na NBS, ali se na snimku utakmice ipak videlo da sedi na klupi u opremi i da odlukom Van Gandija neće igrati.

Marjanović vrlo retko igra za Detroit gde je treći centar, a sada nije čak ni bio u timu. Ovo bi se u našoj zemlji zvalo ponižavanje igrača, ali je to u NBA profesionalizam.

Plaćen je 7 miliona dolata po sezoni i ima da dubi na glavi ako trener kaže. Ipak, ostaje pitanje zašto su ga dovodili za tolike pare, ako uopšte ne računaju na njega.

Ali, da bar ekipa igra dobro i da ima rezultate pa da se shvati potez trenera. Međutim imaju skor 14 pobeda i 17 poraza, i zato bi valjalo nešto promeniti. Ovo im je peti poraz zaredom.

Printskrin Detorit news Printskrin Detorit news

Čak i američki mediji se pitaju da li treba nešto menjati, nekog trejdovati, jer Pistonsi igraju loše i nemaju hemiju.  Međutim, trener Sten Van Gandi je istakao:

- Ne osećam da moramo da trejdujemo dva ili tri igrača. ovi momci su pokazali da znaju da pobeđuju - rekao je Van Gandi.

Tako da Bobiju ostaje da bude strpljiv i da se nada da će dobiti šansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    24. decembar 2016 | 09:52

    Koliko se sećam njemu je i bio cilj samo da potpiše dobar ugovor, zato je i odbio da igra za Srbiju u Riu.

  • Mare

    24. decembar 2016 | 10:51

    Bobi treba da traži trejd, siguran sam da postoji ekipa u kojoj on može ladno da ima po 20min, kad vidim da Salah Mejri igra, a takvih kao on ima gomila u NBA na poziciji centra, pa bre Mozgov ima ugovor na 60mil u Lejkersima, pa to je van svake pameti, Bobi na njegovom mestu i minutaži bi ima dabl dabl svako veče. A ovo prozivanje da je "prodana duša", pa to mogu samo ljubomorni da ga prozivaju, porodica je uvek na mestu broj jedan a on je svoju obezbedio unapred 5 kolena, tako da ne budite licemeri, svako ima pravo da odluči za sebe, njemu je najviše krivo sada što nema srebro za olimpijade, ali ni Peđa nije igrao na više od 3-4 takmičenja pa nije bio prodana duša, DRŽI SE BOBI, TRAŽI TREJD!!!!

  • 24. decembar 2016 | 10:54

    Bobi brate IZDRZI.... Nemoj da posustanes... Svako normalan bi uradio isto. Ovi koji te kritikuju, nisu ni imali sansu da birajy u zivotu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA