Ovo je priča MMA klinca o tome zašto ima 160 kila: Ovi što me vređaju slobodno neka dođu na sparing!

Mladi Jasmin Majer se pre borilačkih sportova bavio bejzbolom

  • 5

Jasmin ”T-Rex” Majer je potpuno novo i neobično lice u MMA svetu. Momak od 18 godina i 160 kila je kao debitant ostvario prvu pobedu o kojoj se priča.

Pred oko 700 gledalaca, Majer je posle minuta borbe nokautirao svog protivnika, Slavena Nustava, koji je pedesetak kilograma mršaviji.

Građa i kilaža su svakako prva stvar koja zapada za oko kada je Majer u pitanju, koji se borilačkim sportom bavi od 9. godine.

- Kad je prvi put došao na trening imao sam šta da vidim. Klinac od 9 godina i 95 kila. Dobija na masi oko 10 kila godišnje jer ima pojačan hormon rasta. Ma nisam se uopšte plašio za njegov prvi nastup. Znao sam što može - rekao je trener Bernard Ban, a prenosi 24sata.hr.

Mladi Jasmin je dobio nadimak Baruto iz Dubrave, a interesantno je da je prethodno počeo da pravi karijeru u potpuno drugačijem sportu. Sa juniorskom reprezentacijom u bejzbolu je učestvovao na Svetskom prvenstvu, a uporedo je trenirao i MMA.

Inače je završio srednju pekarsku školu.

- Bilo mu je: ili ovo ili ulica! Skroman je i pošten momak i trening mu je sve. Ma tako je sa svima njima. Sve su to dobri momci iz skromnih porodica. Strah me samo da nisu previše na ulici. Nećemo žuriti sa sledećom borbom, on je još dete i roditelji se slažu s tim... - dodao je Ban.

Naravno, ni Majer ne uspeva da izbegne zle komentare, koji pljušte iako je samo tinejdžer.

- Vređaju legende kao što je Mirko Filipović, pa kako ne bi i mene?! Takvima koji tvrde da bi me lako pobedili poručujem da slobodno dođu u dvoranu i malo spariraju sa mnom pa neka vide - rekao je mladi borac.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фaмилиja

    5. januar 2017 | 19:00

    18 год? Овај ако доживи тридесету...

  • zoran

    5. januar 2017 | 20:20

    Srcani udar za par godina ... samo naprijed

  • Boban

    6. januar 2017 | 08:11

    A da mu nije 160kg šta bi uradio onda. Ni ovako nije mogao realno ništa ovom na podu. Predlazem mu Sumo rvanje. Od MMA njemu nema vajde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA