Šokantno pojačanje: Bio viđen kao 15. NBA pik, pobedio opaku bolest, pa potpisao za Zvezdu! (VIDEO)

Potpuno neočekivano pojačane dolazi na Mali Kalemegdan!

  • 19

Američki košarkaš Ajzea Ostin pohvalio se potpisom za Crvenu zvezdu na Fejsbuku, a u pitanju je momak iza kog je neverovatna borba protiv opake bolesti.

Ostinu je pre dve godine dijagnostifikovan Marfanov sindrom, kada je imao samo 21 godinu. Bio je projektovan kao 15. pik i morao je da razmišlja o kraju karijere zbog potencijalne opasnosti od srčanog udara, a uz to je slep na desno oko.

Ipak, njegov menadžer Dvon Klifton potvrdio je da će Ajzea doći u Beograd i pre svega trenirati u FMP-u kako bi se dokazao.

- Ajzea ide ujutru za Beograd, njegova situacija je jedinstvena. Toliko je nepoznatog, ali je ovo velika šansa. Uzbuđen je, rekli su mu da više neće igrati košarku, u transu je što će biti na terenu. Talenat je tu, nije ga izgubio, obožava igru. Sreećan sam zbog njega, videćemo kako ide. Nebo je granica, a Beograd je najbolje mesto da se pokaže - naveo je Klifton.

Oglasio se i košarkaš, u stanju potpune euforije.

- Rekli su mi da ovaj dan nikad neće doći, ali Bog je veliki i bio je uz mene sve vreme. Sada sam ovde, potpisujem prvi profesionalni košarkaški ugovor ikada, zahvalan sam na šansi da budem deo jednog od najvećih klubova u Evropi, Crvene zvezde. Hvala na šansi da radim ono što sam oduvek najviše voleo. Dugo je vremena prošlo, hvala na podršci, molite se za mene!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momir

    8. januar 2017 | 09:47

    Jutros oko 2h ujutru je objavio video, nisam mogao da vjerujem. Pa on je bio pusti san za klubove u Evropi a eto dolazi u CZ. Sledece godine igra se f4 u BG, taman da iskoristi ovih pola godine u FMP da se prilagodi i stekne malo igracke rutine, nije igrao 2 god. pa onda lagano kod dr Dejana Radonjica kao pravo pojacanje! Puno zdravlja i srece ovom momku!

  • Delije Republika Srpska ☆

    8. januar 2017 | 09:37

    Dobro nam došao !

  • czbg

    8. januar 2017 | 11:18

    Ako se bude vratio na nivo od pre 2.5 godine auuuu ludilo od igraca takav centar se retko nalazi.Ako je sad zdrav uopste nesumnjam da ce Radonjic da ga ubaci u sistem samo da ostane i Radonjic sledece godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA