Nadal: Ako budem zdrav mogu da pobedim Novaka i Marija!

Španski teniser se nada povratku u vrh ATP liste i borbi za trofeje sa dvojicom najboljih

  • 6

Španski teniser Rafael Nadal trenutno je deveti teniser sveta, a u novoj sezoni spreman je da se vrati u sam vrh posle pobede u Abu Dabiju

On je poručio da je važno da bude zdrav i da će sigurno u takvoj situaciji moći da pobedi Novaka Đokovića i Endi Marija, dvojicu najboljih na svetu.

- Da ne verujem da u narednih 11 meseci mogu da igrma protiv najboljih ne bih bio ovde, već bih ostao kod kuće. Moj cilj je da se takmičim na velikim turnirima i znam da je za to neophodno pobediti Mareja i Đokovića. Naporno radim, i osećam strast prema tenisu i ako ostanem zdrav i nastavim da radim kako želim mogu u tome da uspem - poručio je Nadal.

Prvi veliki Gren slem je Australijan Open, a Nadal veruje da može da prikaže dobru igru.

- Osećam da Melburn može da bude moja prilika da ponovo dobro igram. Ako se osećam dobro mogu da ostvarim velike stvari. Volim da igram u Australiji i to je jedan od turnira koji je bolji iz godine i godinu. Nadam se da ću biti bolji nego prošle godine kada sam ispao u prvom kolu (poraz od Verdaska).

Printskrin: Eurosport Printskrin: Eurosport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA