Vijeira Zvezdi otvorio vrata jakog japanskog sponzora! (FOTO)

Portugalac otvorio nova vrata Zvezdi

  • 3

Stadion „Rajko Mitić“ u ponedeljak je posetio sportski direktor japanske Jokohame, u koju je prešao Ugo Vijeira.

Pre samo nekoliko dana, napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira potpisao je ugovor sa japanskim klubom Jokohama Marinos. Ovaj transfer je, po svemu sudeći, bio samo uvod u moguću saradnju Crvene zvezde i japanskog klub.

- Naš stadion je danas posetio Isak Doru, sportski direktor Jokohame, i tom prilikom je razgovarao sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnom direktorom Zvezdanom Terzićem. Predstavnici srpskog i japanskog kluba razgovarali su o budućoj, pre svega sportskoj saradnji dva kluba  u trajanju od četiri godine, koje bi obuhvatalo mnoge aspekte. Crvena zvezda kao klub je ponudila mogućnost da japanski tinejdžeri dolaze da uče u Omladinskoj školi našeg kluba, i na taj način stiču važno fudbalsko obrazovanje - navodi se u saopštenju Zvezde.

Takođe, vlasnik Jokohame je Nisan, te se otvoreno razgovaralo i o eventualnom sponzorstvu dva kluba. Isak Doru je od funkcionera na poklon dobio dres Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA