Miljenik Grobara nahvalio Zvezdu kako do sada nije!

Milojević priznao da uživao u Zvezdinim partijama

  • 4

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević pohvalio je Crvenu zvezdu nakon poraza sa 81:69 u 17. kolu ABA lige.

Bila je Mega blizu podviga, izborila je produžetak protiv evroligaša, ali nije uspela da mu nanese prvi poraz u sezoni na Jadranu. Na igri joj je priznanje odao Milojević, inače miljenik navijača Partizana, kog su Grobari priželjkivali na klupi dok se tražio naslednik Duška Vujoševića.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi, ali i na fantastičnoj sezoni. Igra sjajno u Evroligi i jako lepu košarku. Milina ju je gledati. U ABA ligi je i dalje bez poraza. Mi smo uspeli da je nateramo da igra, verovatno najteži meč u ABA ligi, međutim to na kraju nismo uspeli da materijalizujemo. U produžetku smo posustali, mislim da smo se prilično istrošili. Jednostavno, Zvezda ima dužu klubu, Radonjić je rotirao više igrača i taj naš umor je došao do izražaja. Potpuno smo pali u produžetku. Nama tek predstoje najbitnije utakmice - poručio je Milojević.

- Ovo je bio jedan od onih mečeva u kome nismo imali šta da izgubimo, protiv apsolutnog favorita. U narednom kolu gostujemo takođe velikom favoritu Cedeviti, a posle toga nam slede dueli sa ekipama koje su u našem rangu i protiv kojih ćemo se boriti za opstanak u ligi. Nadam se da ćemo uspeti.(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA