Oko njega ludnica, a on hladan kao špricer: Jedan košarkaš Zvezde se nije preterano radovao posle pobede nad Fenerom (VIDEO)

Boriša Simanić mirno šetao po terenu dok su svi ostali slavili veliki trijumf

  • 7

Crvena zvezda je napravila veliki podvig u četvrtak i savladala je Fenerbahče po prvi put od kako igra Evroligu. Očekivano, usledilo je veliko slavlje i eksplozija kakvu Pionir ne pamti. Svi rezervni igrači su utrčali na teren i zagrljeni slavili i to se nije smirivalo neko vreme.

>>> Dženkinsov koš odluke oduševio Ivanu Španović: Srpska atletičarka ozarena zbog pobede Zvezde (VIDEO)

Međutim, jedan košarkaš Zvezde je ipak bio hladan kao špricer. Boriša Simanić, koji nije bio u konkurenciji za tim. I on se našao na parketu, ali je moglo da se vidi da je potpuno opušten dok oko njega svi slave, grle se i skaču.

Kamera ga je uhvatila u jednom momentu i taj trenutak možete videti na 1.32 upriloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    14. januar 2017 | 19:47

    Ja bogami vidim na 1:23 da se decko raduje. A sto je kamera uhvatila decka kako mirno seta po parketu to je nesta drugo. Stvarno nije potrebno da se dize hajka na momka bez potrebe. On je buducnost nase kosarke!

  • Cccc

    14. januar 2017 | 21:18

    Ne prozivajte dete bez veze, on je uvek takav , dobar decko, dobar igrac ali takav je miran - ozbiljan, tih.Pozdrav za Borisu!

  • Srdjan Ue

    14. januar 2017 | 19:41

    Nemojte dečka puniti, ima na 1:20 kad se raduje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA