Predsednik Limoža govorio o eventualnoj smeni Vujoševića

Prvi čovek francuskog kluba veruje u srpskog stručnjaka, iako ističe da je trenutna situacija jeste iznenađenje

  • 28

Posle debakla na poslednjoj utakmici protiv Orteza, kada je Limož poražen sa čak 32 poena razlike, Duško Vujošević je preuzeo odgovornost i istakao da se izvinjava navijačima i da nema opravdanja za takvu igru.

 

>>> Surov debakl Limoža, Vujoševićev tim ponižen sa 32 razlike! (VIDEO)

 

Dan kasnije, oglasio se i predsednik francuskog kluba, koji je istakao da je trenutna situacija iznenađenje, ali da stoji iza ekipe i trenera, za koje ističe da nisu mogli da zaborave košarku tek tako. Takođe, odlučno je demantovao bilo kakvo menjanje trenera i eventualnu smenu Vujoševića u toku sezone.

 

- Iako je na konferenciji za medije, posle utakmice, Vujošević preuzeo deo odgovornosti na sebe, mi sigurno nećemo menjati trenera dok sezona traje. Bar ne do kraja ovog prvenstva. Čak i ako bi, na određen način, imali drugo rešenje, smatramo da ni Duško, ni igrači nisu tek tako mogli da zaborave košarku. Ova situacija jeste iznenađenje za ekipu - rekao je Frederik Forte.

 

Poseban problem Vujoševićeva ekipa ima na gostovanjima, dok na svom terenu uspeva da zabeleži dobre rezultate i ima solidan skor.

 

- Mi smo kod kuće smo izgubili od Šolea i Le Portea, a dobili Le Man na strani, pa Nanter u našoj hali, a onda izgubili 32 razlike od Po Orteza. Čini mi se da ne znamo na kojoj nozi plešemo - dodao je Forte.

 

Limož je trenutno na deobi desetog mesta, sa skorom od sedam pobeda i devet poraza.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cinjenica

    17. januar 2017 | 17:33

    Pa ovo u Limozu mu je najveci uspeh van granica Srbije gde je kao drzavni projekat Partizan svake godine dobijao 10 miliona evra za timski budzet, gde jetitule osvajao gepekovanjem sudija, prebijanjem Jurasa, davljenjem igraca, trojkama iz auta...svuda gde nema gepekovanja nije spojio ni 3 meseca da nije otpusten.

  • Šah mat

    17. januar 2017 | 18:14

    Велики тренер само кад читав савез ради за њега и тамо где га се судије плаше

  • Angry

    17. januar 2017 | 18:11

    Ne sumnjam da ce mu sin novopeceni predsednik kss naci neku fotelju u nasoj kosarci pa ce opet zajedno da unistavaju tu istu kosarku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA