U Zvezdi ne veruju kakvu je glupost napravio FK Partizan

Zvezdan Terzić tvrdi da je administracija "večitog rivala" potpuno zakazala u rešavanju problema sa UEFA

  • 8

Dok Fudbalski klub Partizan čeka vesti iz Lozane gde će Arbitražni sud (CAS) prelomiti u slučaju njegovog izbacivanja iz Evrope, u komšiluku su prilično iznenađeni činjenicom da je klub iz Humske sebi dozvolio takav propust.

>>> Ovako će izgledati život Partizana bez Evrope: Najbolji idu, a pitanje je ko će želeti da dođe?

Konkretno, o Partizanovom problemu pričao je generalni direktor Zvezdan Terzić koji se te teme dotakao u opširnom intervjuu za navijački portal redstabelgrade.info.

- Kada vidim kakve greške je napravila administracija Partizana, na osnovu njihovih izjava o neprepoznavanju funkcionisanja Uefe i samog sistema licenciranja...  - počeo je na ovu temu, dodavši:

- Kod njih nisu problem bile finansije i njihov nedostatak. Već su imali potpisan reprogram, pa su ga raskinuli, pa potpisali novi. Znači nisu problem bile pare, već nepoznavanje propisa. Znam da to ne može da se dogodi našoj administraciji. Ja sam u klubu dve i po godine, prošao sam mnogo monitoringa i provera. Znam koliko naši ljudi u administraciji i finansijama obraćaju pažnju na svaki detalj, a mi smo klub koji je u mnogo većim finansijskim problemima nego Partizan. Obimnije materijale smo obrađivali i u eksel tabelama slali Uefi. Mi imamo u malom prstu kako funkcioniše sistem licenciranja, koje su naše obaveze, kako se popunjavaju tabele, i ne mogu da shvatim kako su sebi dozvolili takav propust u Partizanu. Greške su moguće, ali Partizan ima malo tih problema. Zvezdina dokumentacija je obimna, mi smo u oktobru prošle godine potpisali 82 sporazuma. Koliko je to velika dokumentacija, i gde se mogla potkrasti greška, a mi je nismo napravili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko Iz Mase

    17. januar 2017 | 19:25

    Па нормално је да Др Звездан Терзић има све у малом прсту, па није он преварант од јуче као ови у Партизану који се тек уче како да краду....

  • Aca

    17. januar 2017 | 19:18

    Zato terza zna propise, zato je i bio u zatvoru hahaha

  • Milos

    17. januar 2017 | 19:30

    Tabele u ekselu? Kakav doktor , ovaj veze nema. Ima tim koji radi ovaj posao i sad mudruje. Cuo je za eksel i tabele pa sad pametuje. Neverovatno. A ovo prica da bi skrenuo temu sa vrlo loseg prelaznog roka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA