≫ 

Đoković posle meča otkrio dva ključna razloga zbog kojih je izgubio od Istomina!

Branilac titule čestitao protivniku na pobedi i istakao da je ovo jedan od onih dana kada se ne oseća najbolje na terenu

  • 7

Novak Đoković je šokantno završio učešće na Australijan openu već u 2. kolu, pošto je poražen od 117. tenisera sveta, Denisa Istomina.

Posle meča, Novak je samo čestitao protivniku na boljoj igri i istakao da je ovo bio jedan od ''onih dana kada se ne osećete najbolje na terenu''. To je bio prvi, i ključni razlog, dok je drugi odlična igra protivnika u odlučujućim momentima.

>>> SVAĐA!!! Sudija: Novače, zašto vodimo ovaj razgovor? Đoković: Zato što kršiš pravila!

>>> JAVIO SE I ŠOKIRANI BEKER: Nemac objasnio zašto je Novak ispao sa AO!

- Moj protivnik je igrao mnogo bolje, u ključnim trenucima je osvajao poene, bio je veoma precizan. Ništa tu nisam mogao da uradim. Moram još jednom da mu čestitam. 

- Igrali smo 4 i po sati. Bio je ovo jedan od onih dana kada se ne osećate dobro i igrate protiv tenisera koji se oseća sjajno. To je to. To je sport. Izgledalo je posle tog preokreta da sam uspeo da igram bolje, a onda smo otišli u četvrti set. Sve što mu je bilo potrebno on je uspeo da uradi, imao je sjajan servis i pronalazio dobre udarce - rekao je Novak posle poraza.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je istakao da će iz ovog poraza sigurno naučiti mnogo.

- Uvek više naučim iz poraza, naročito na ovako velikim turnirima. To mi je prilika da nastavim dalje. Sigurno da će doći taj trenutak da ću se preispitivati, ali sada je još sve sveže.

>>> Niko nije mogao ni da sanja da će Vilander ovako nešto reći posle Novakovog ispadanja!

- Ovo danas je dokaz da u sportu nema garancije. Apsolutno zasluženo je Istomin pobedio. Ja nisam bio ni blizu svog željenog nivoa, ali to su dani kada se ne osećate usredsređeno i kada stvari ne idu od ruke. Trudio sam se do poslednjeg trenutka, ali on je bio hrabar i u trenucima kada je trebalo da napadne pogađao je - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudmila

    19. januar 2017 | 10:27

    Bravo Novace, pravi sportista, koji realno gleda na svoje poraze i dzentlemenski cestita protivniku

  • nibrS

    19. januar 2017 | 10:35

    Iskreno i pošteno... Idemo dalje...

  • Neko iz mase

    19. januar 2017 | 17:26

    Evo ja cu vam otkriti prava dva razloga 1. Ovaj levak je bio bolji 2. Novak je bio losiji Hvala na paznji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA