0

Nikad lakše do ostvarenja novogodišnjih odluka. SAZNAJTE KAKO!

Praznici su prošli, a sa njima i praznična trpeza, dezerti, slobodni dani i sve ostalo što vežemo za ovaj bezbrižni period tokom kojeg su nam opuštanje i razbibriga na prvom mest

Fit Pass 2(1)
Foto: Promo

Kao i svake godine, sami sebi obećavamo kako ćemo u novoj godini biti aktivniji, više se kretati ili se zdravije hraniti, ali samo onima sa najjačim karakterom zaista i pođe za rukom da realizuju svoje novogodišnje planove, učine pozitivne promene u svom životu i postanu primer svom okruženju.

Ipak, uhvatiti se u koštac sa novogodišnjim odlukama i početi vežbati nikad nije bilo lakše i praktičnije nego sada.

FitPass kartica vam omogućuje da pomirite užurban način života sa redovnim treniranjem za iznos pristupačan svačijem džepu, a na osnovnu jedne mesečne pretplate dobijete pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije. Drugim rečima, gde god da se nalazite, vaša teretana je uvek “iza ugla”.

U sklopu sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga za relativno malu sumu novca. Kako bi uslugu mogli da koriste građani širom Srbije, kompanija posluje, pored Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca, u još devet gradova u Srbiji.

(Telegraf.rs/ PR)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: FitPass, rekreacija, Sport, Teretana

foto dana

video dana