NEVIĐENA BRUKA SERHIJA RAMOSA: Kapiten Reala pljunuo, psovao i tukao protivničkog fudbalera! (VIDEO)

Kapiten Reala još jednom pokazao da je jedan od ''najprljavijih'' fudbalera sveta

  • 8

Fudbaleri Reala poraženi su od Selte u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja sa 2:1 na svom terenu, pa im neće biti ni malo lako u revanšu u Vigu.

Drugi uzastopni poraz i loša igra na terenu izazvala je nervozu kod igrača ''Kraljevskog kluba'', a posebno se to moglo videti kod kapitena Serhija Ramosa, koji je igrao na ivici crvenog kartona, a prosto je neverovatno kako ga nije dobio, iako je već od 6. minuta ''požuteo''.

Ramos je naročito bio prljav u duelima sa napadačem Selte Jagom Aspasom, koga je čak u jednoj situaciji i pljunuo. Uzalud se fudbaler gostiju žalio kod arbitra, koji nije reagovao, te je Ramos odigrao svih 90 minuta, iako se skandalozno ponašao tokom čitavog meča.

Podsetimo, Ramos je imao protekciju sudija i u finalu klupskog Svetskog prvenstva, kada sudija nije smeo da mu dodeli drugi žuti karton, iako je karton već uzeo u ruku.

Aspas je ''popio'' teške batine u duelu sa Ramosom, ali je srećan napustio Santjago Bernabeu, jer je upravo on postigao jedan od pogodaka za pobedu Selte.

Pogledajte i trenutak kada je Ramos pljunio Aspasa, što kamerama nije promaklo.

Takođe, pogledajte pljuvanje iz drugog ugla, kao psovanje i nekoliko brutalnih startova u kojima su korišćeni laktovi i svi mogući prljavi potezi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki breaker

    20. januar 2017 | 22:50

    Madrid najodvratniji klub na svetu sve sami foliranti

  • Mohikanac

    20. januar 2017 | 23:01

    Nepismena seljacina i promitivac ali su takvi debelo placeni odatle posle placaju ku.....ne tk starlete i eto jada i bede...

  • Srbija

    21. januar 2017 | 06:33

    Seljober naduvani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA