Najbolja prijateljica Ane Ivanović igra u toliko kratkoj suknjici na AO da joj se vidi i šta nosi ispod nje (FOTO)

Sorana Kirstea jedna od najlepših teniserki koje su još u igri na Australijan openu, a izazovnom odevnom kombinacijom dodatno mami uzdahe

  • 4

Srpski takmičari u singlu brzo su završili učešće na Australijan openu, pa će interesovanje za Gren slem u Melburnu verovatno biti manje nego što je inače. Ipak, ljubitelji tenisa će definitivno moći da uživaju u sjajnom tenisu, a tu će biti i lepe teniserke.

>>> Najseksi navijačica Đokovića se previše opustila, a perverzni paparaco je to jedva dočekao! (FOTO 18+)

>>> PRVE GRUDI MELBURNA: Mečeve ove Ruskinje voli da gleda čitav svet (VIDEO)

Među njima je jedna od najlepših Rumunka Sorana Kirstea, inače velika prijateljica Ane Ivanović, na čijem je venčanju bila kada je rekla ''sudbonosno da'' Bastijanu Švajnštajgeru u Veneciji.

Kirstea je sa 2:0 u setovima savladala Elison Riske, pa će se u 4. kolu sastati sa Garbinje Muguruzom. To će biti duel možda i dve najlepše teniserke koje su ostale na turniru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kirstea mami uzdahe na tribinama i izazovnom odevnom kombinacijom u kojoj igra, pošto ima jednu od najkraćih suknjica, koja leprša na sve strane. Takođe, u tesnoj majici joj se i bradavice na grudima ocrtavaju što muškoj publici predstavlja dodatni užitak kada je gledaju na terenu. Pogledajte još neke njene seksi fotke:

  A photo posted by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

A photo posted by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

A photo posted by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA