Radonjić se prvo zahvalio navijačima koji su došli u Laktaše i poručio: Biće još teže (VIDEO)

Trener crveno-belih tvrdi da je bilo teško spremiti se za meč sa Igokeom

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sjajan niz u ABA ligi i upisali 19. pobedu na gostovanju Igokei 77:68. Srpski i regionalni prvak zadržao je maksimalan učinak na Jadranu, a protivnika je slomio u trećoj deonici serijom 13:0 i kasnije mirno priveo utakmicu kraju.

- Kao prvo zahvalnost navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže. Igrali smo drugi meč u roku manjem od 48 sati, ritam je bio težak, ostali smo bez Dangubića, i kod nas se ti nedostaci puno osećaju. Danas se vraćamo za Beograd, i spremamo se za put u Španiju. Pa onda ponovo povratak i sledeći mečevi. Dobro je što smo uspeli da iz meča izađemo na način u principu koji smo jedino hteli, a to je da savladamo protivnika. Igokea je bila odlična večeras i ima fenomenalan rezultat i odličan rad iza sebe. Bilo je teže pripremiti se za ovaj meč nego obično, ali šta je tu je. Biće još teže u sledećim mečevima - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić je postigao tri poena u Laktašima.

- Ubacili smo par bitnih šuteva, i eto ostvarili pobedu. Nije bilo lako, ali ostvarili smo trijumf i osvojili nove bodove, što je najbitnije za nas. Okrećemo se sledećim utakmicama - rekao je Dobrić.

Naredni meč u ABA ligi ekipa Crvene zvezde igraće narednog ponedeljka protiv Mornara u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    21. januar 2017 | 22:29

    Bice jos teze, ali i mi cemo biti jos jaci! Na muci se poznaju junaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA