Lajpcig ubedljivom pobedom prišao Bajernu, Dortmund slavio u gostima!

Ekipa iz Lajpciga ima sada 39 bodova i samo je na tri manje od vodećeg Bajerna

  • 0

Fudbaleri Lajpciga pobedili su 3:0 Ajntraht iz Frankfurta na svom terenu i tako prišli na samo tri boda zaostatka za vodećim Bajernom koji ima 42 boda.

Lajpcig je imao neverovatnu okolnost da je golman gostiju Lukaš Hradecki dobio crveni karton. Domaća ekipa je brojčanu prednost na terenu vrlo brzo iskoristila, pošto je u šestom minutu povela golom Marvina Kompera. Prednost je povećao Timo Verner u finišu poluvremena, a konačan rezultat je postavio autogolom Hesus Valjeho u 67. minutu

Timo Verner je prednost Lajpciga duplirao u samom finišu prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je igrač Ajntrahta Hesus Valjeho u 67. minutu.

Lajpcig u narednom kolu dočekuje Hofenhajm, dok Ajntraht gostuje Šalkeu.

Ekipa Borusije iz Dortmunda pobedila je na gostovanju u Bremenu Verder sa 2:1 i došli do 4. pozicije na tabeli sa 30 bodova koliko ima i Herta.

Vođstvo Borusiji doneo je Šurle već u 5. minutu, da bi Bartls izjednačio u 59. Konačan rezultat je postavio Pišček u 71. minutu.

Bundes liga:

Augsburg - Hofenhajm 0:2

Verder - Borusija 1:2

Darmštat - Borusija Menhengladbah 0:0

Šalke - Ingolštat 1:0

Volsburg - Hamburger 1:0

Lajpcig - Ajntraht 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA