≫ 

Džikić se oglasio povodom vređanja ekipe FMP-a!

Navijači Partizana vređali su ekipu FMP-a i posebno plejmejkera Filipa Čovića zbog čega je meč prekinut na kratko, a ekipa iz Železnika je napustila parket

  • 16

Trener KK Partizan Aleksandar Džikić istakao je duel sa FMP-om bio veoma težak iako to rezultat ne pokazuje. On je istakao da je teško uticati na navijače i na njihova stav prema protivničkim ekipama.

>>> FRKA NA KRAJU MEČA U PIONIRU: Birčević psovao i svađao se sa nekim iz FMP-a! (VIDEO)

- Nije prijatno kada se čuje sve to sa tribina. Vređali su i mene, vređaće me opet. Nemam šta pametno da kažem. To je njihova odluka - rekao je Džikić.

On se zatim osvrnuo na utakmicu

- Znali smo da će biti jaka utakmica, da su sa Maksimovićem eksplodirali Čović i Holden, ostvarili četiri poebde. Imali smo veći pritisak posle poraza u Ljubljani, a mislim da smo pobedili dobrog i talentovanog protivnika, koji će i posle nas pobeđivati. Mogli smo i bolji u fazi defanzivne tranzicije - rekao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. januar 2017 | 23:44

    Gospodski,iako sam Delija Dzikica cijenim

  • rep.srpska

    22. januar 2017 | 08:48

    ne vrijedjaju oni malog Covica ne vrijedjaju oni fmp oni vrijedjaju drzavu koja vrijedja njihovo dostojanstvo.Svi cute dok stari Covic trosi drzavne pare sa Kosoav od uboge sirotinje praveci drzavni projekat na 1 sezonu..kupuju se sudije i vec se zna prvak u fudbalu..to oni vrijedjau..da je srbija normalna drzava svi bi vrijedjali takve poteze..zato BRAVO grobari pokazite da niste dio izdajnicke ekipe kojoj pripadaju kvazi navijaci koji se jos zovu onim turskim imenom delije..budite iznad njih svojim postenjem i uvjek tako reagujte..zna se kome smetza..kriminalcima i mesetarima..samo naprijed republika srpska je uz vas

  • Nenad

    22. januar 2017 | 03:45

    Veliki sam Zvezdas, ali ovog coveka izuzetno cenim, cak i vise kao coveka, nego kao trenera i sasvim je u redu, da i Partizan jednom ima ovakvog gospodina na klupi. Dosta je bilo gluposti koje je pravio Vujosevic, a ovo sto se dogadja na utakmicama i kako navijaci reaguju, je recidiv vremena dok je on bio trener Partizana. Zato molim upravu Partizana da ovog dobrog coveka pusti da radi i svima ce biti bolje, pa cak i nama Zvezdasima, jer cemo dobiti dostojnog protivnika, a ne kao do skorog vremena, kada je onaj Vijosevic, maltene zvao igrace u rat. Pozdrav od vatrenog Zvezdasa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA