Cirbes definitivno odlazi iz Makabija: Već se zna i za koji klub potpisuje!

Bivši centar crveno-belih brzo odlazi iz Izraela

  • 13

Maik Cirbes je u Makabi stigao kao veliko pojačanje i plaćen je papreno od strane ''Ponosa Izraela'', ali se u Tel Avivu nije najbolje snašao. Zbog toga će prema informacijama poznatog košarkaškog insajdera, Izraelca Dejvida Pika, uskoro napustiti Makabi.

>>> Bili su prosek pre dolaska kod Radonjića: Zvezdini centri o kojima priča Evropa

Naime, Nemac je prema njegovim informacijama na putu za Nemačku, gde bi trebalo da prođe lekarske preglede pre nego što potpiše za Bajern Minhen, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Bajern je trenutno treći na tabeli u Bundesligi sa 14 pobeda i 3 poraza, a ispredn njih su Ulm sa svih 17 pobeda iz isto toliko kola, i Brose Basket, koji ima skor 16:1.

Cirbes bi trebalo da pojača reket Bajerna, a nema sumnje da će dobro da se razume sa Đorđevićem, pošto solidno zna i srpski jezik. U Makabiju je u Evroligi prosečno beležio 8,1 poen za 15 minuta na parketu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    22. januar 2017 | 20:38

    Taj je srcem igrao za Zvezdu i čini mi se samo tu može da da svoj maksimum

  • Dragan Banjaluka

    22. januar 2017 | 20:35

    Dobra odluka. E sada ako se Bajern ne plasira u EL sledece sezone, a Zvezda obezbjedi EL (a ne vidim da bi je neko mogao zaustaviti), moguce je da se vrati u Zvezdu sledece sezone, s obzirom na F4 u Beogradu, a Maik je bas tip centra kakav treba Zvezdi.

  • ...

    22. januar 2017 | 21:41

    E cus nije se snasao, postizao 8 poena po utakmici u Euroligi za 15 minuta u igri. Pa on ima jedan od najboljih odnosa poena i vremena provedenog na terenu u Makabiju. Problem je sto nije dobio pravu sansu, i sto i kad bi igrao, od Gaudloka, Vimsa i ostalih nije dobijao puno lopti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA