≫ 

Posrtanje bez kraja: Sporting oterao Markovića sa pozajmice, a Liverpul ga šalje u najgori tim lige!

Markec nije dobio šansu u Sportingu, vreme je za povratak u Premijer ligu

  • 16

Fudbaler Liverpula Lazar Marković na korak je do prelaska u Hal Siti u okviru pozajmice, prenosi Eho.

Momak koji je doveden u klub za 20 miliona funti 2014, nije se proslavio na novoj pozajmici u Sportingu. Odigrao je samo 204 minuta, Žorž Žesus ga je poslao na Ostrvo, a Markovića neće biti ni kao rezervne opcije iako je Sadio Mane otišao na Kup afričkih nacija.

Umesto toga, otići će u posrnuli Hal, pretposlednji tim Premijer lige, po želji trenera Marka Silve. On 22-godišnjeg Markovića vidi kao veliko pojačanje na sredini terena, uz to je zainteresovan za Roberta Snodgrasa. Marković je odigrao samo 34 meča za Liverpul, a u Feneru je na prethodnoj pozajmici odigrao 20 utakmica.

Inače, Marković je jedan od najprofitabilnijih igrača u istoriji sa menadžerske tačke gledišta, pošto su agenti na njemu zaradili 17.5 miliona evra. Na Markoviću je da pokaže potencijal i dalje, jer to nije učinio, ali ga vreme nije još ni pregazilo, 23. rođendan proslaviće 2. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo razmisljam

    23. januar 2017 | 10:05

    Kada bi neki igrac zvezde i partizana sada presao u Hal,bio bi naslov "jos jedan srbin u najjacoj ligi sveta" a sada Markovic odlaskom u Hal "posrce" (iako mu je samo 22god) Evo u Hal je dosao i Evandro(sto je igrao za zvezdu) i odigrao je ceo mec protiv Chelsea juce. Zasto nebi Markovic imao mesto u premijerligasu? Odlicno za nastavak karijere i srecno!

  • DS

    23. januar 2017 | 09:56

    Prevara od igraca.

  • toplistanadrealista

    23. januar 2017 | 12:22

    Nema on nikakakav potencijal, niti ga je kada imao!!! Forsirali ga po reprenzetaciji da bi ga mogli prodavat okolo, zbog toga je reprenzetacija na dnu, upravo zbog ovakvih "asova"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA