Partizan bez tri bitna igrača gostuje Sasariju!

Činjenica je da smo obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja, tako da će neki od igrača dobiti više minuta na terenu, rekao je trener Partizana

  • 0

Ekspedicija crno-belih otputovala je na Sardiniju, gde će crno-beli u sredu od 18 časova odigrati meč 14. kola FIBA Lige šampiona protiv Dinama iz Sasarija.

Na put je pošao i Džamont Gordon, novo pojačanje crno-belih, a u tim se vratio Frenk Robinson. Odlukom trenera u Beogradu su ostali kapiten Novica Veličković, Vanja Marinković, Uroš Luković i Vilijam Hečer.

- U narednih mesec dana nas očekuje veoma težak raspored i mi moramo pronaći način da se sa time nosimo na najbolji mogući način. Teški protivnici, utakmice na gostujućem terenu, naši problemi sa povredama - to su veoma važne stvari o kojima smo razmišljali kada smo pravili plan za naredni mesec.

- Činjenica je da smo obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja, tako da će neki od igrača dobiti više minuta na terenu. Naš protivnik je veoma iskusan tim, sa puno igrača koji su sposobni da postignu puno poena svake večeri. Mi moramo da igramo organizovano i da imamo kontrolu utakmice, kako bi sebe doveli u situaciju da dođemo do pobede - rekao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA