≫ 

Simonović je samo jednom rečju opisao Zvezdinu pobedu u Vitoriji

Ništa mi tu ne bismo dodali

  • 1
Izbor najboljih fotografija koje su Tanjugovi reporteri zabeležili u 2016. godini Foto: Tanjug/Tanja Valič

Igrači Baskonije nisu znali šta ih je snašlo tokom prvog poluvremena utakmice sa Crvenom zvezdom.

Bio je to duel mačke i miša. Španski tim, poput grogiranog rivala oslonjen o konpce pre konačnog nokauta, bio je nova "žrtva" kaznene ekspedicije sa Malog Kalemegdana koja je protutnjila i Vitorijom.

>>> KOŠ BASKONIJE SE JOŠ TRESE: Dion Tompson brutalnim kucanjem krunisao Zvezdino poluvreme iz snova! (VIDEO)

Košarkaši Zvezde odigralu su još jednu partiju vrednu divljenja koju su krunisali šestom uzastopnom pobedom (87:69) za peto mesto na tabeli Evrolige posle 19 kola!

Neposredno po završetku meča u "Fernando Buesa" Areni, uz Jovića najefikasniji kod Zvezde sa 23 poena, Marko Simonović, izneo je utiske o vrhunskoj predstavi.

- Velika pobeda, velika utakmica... Znali smo da će biti teško, jer je Baskonija u prethodnom kolu ubedljivo poražena od Olimpijakosa, pa se očekivala reakcija. Oni su veliki tim, imaju jak karakter i znali smo da će reagovati. Ali mi smo igrali kao i uvek, a ovo večeras je bilo - savršeno! - u jednoj reči sjajni Simonović je opisao igru Zvezde u Vitoriji.

Krilni igrač Zvezde za kraj je dodao i da je motiv više crveno-belih bila i želja za revanšom zbog poraza od Baskonije u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA