Seksi starleta završila na drogama zbog Balotelija! (FOTO)

Sofi Rid pala u depresiju kada ju je Baloteli prvo prevario sa najboljom drugaricom Fej Ivet Bets, a potom i izbacio iz kuće

  • 2

Nikada ne veruj Mariju Baloteliju! To je na svojoj koži osetila Sofi Rid, engleska starleta i pobednica britanskog rijaliti šoua "Veliki brat". Ova plavuša zanosnih oblina je prošle godine bila u vezi sa kontroverznim "Super Marijom" i zbog njega je završila na drogama iz čijih kandži se tek nedavno izbavila.

Sofi i Baloteli su bili zajedno sredinom prošle godine, ali je veza pukla tako što je Baloteli varao Sofi sa njenom najboljom prijateljicom Fej Ivet Bets, a kada je ona saznala, odgovorio joj je tako što joj je dao "korpu"! Nesrećna Sofi je bila toliko razočarana duplom izdajom, da je slomljeno srce odlučila da leči drogama. Nekoliko meseci je bila u depresiji, pa je završila na lečenju... Trenutno je u procesu rehabilitacije u jednoj klinici i prekoTvitera je otkrila da se izvukla iz tog pakla i da se uskoro vraća "normalnom životu".

Sofi je za prevaru svog dečka i najbolje drugarice saznala tokom žurke za doček Nove godine.

- Bili smo u kući na žurci i u jednom trenutku sam primetila da nema Marija i Fej. Počela sam da ih tražim po kući i našla ih u krevetu dok su imali seks. Bila sam šokirana, a potom me jedan njegov prijatelj izbacio na ulicu bez jakne i obuće. Danima nisam mogla da dođem sebi, pa sam počela da se drogiram. Na svu sreću, taj pakao je iza mene zahavljujući podršci porodice i prijatelja i uskoro ću opet da započnem normalan život - rekla je Sofi Rid za ostrvske medije.

A kad smo već kod Balotelija, on ima još jedan "problemčić" zbog burnog ljubavnog života. Italijanski mediji prenose da je njegova bivša verenica Rafaela Fiko - sa kojom je raskinuo pre dva meseca - u drugom stanju i da je Baloteli otac! 

(A. Gligorić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    22. jun 2012 | 15:11

    Hahahahaha, gluplji razlog u životu nisam čuo. Ko uopšte piše ove glupe tekstove, jel ste vi ljudi išli u drvno-prerađivačku ili na neku žurnalistiku, šta god...

  • sanjica

    22. jun 2012 | 19:28

    ma lupaju bre...samo da bi im se citalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA