Tek posle sedam meseci je Rodžer dostigao Novakovu magičnu brojku!

Novak i dalje nenadmašan po zaradi

  • 0

Novak Đoković je još prošlog juna prešao neverovatnih 100 miliona zarade plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa, a tu cifru je sada dostigao i Rodžer Federer.

Švajcarac je titulom na Australijan openu došao do 101.163.843 dolara zarade od turnira u karijeri, a Đoković trenutno na kontu ima 107.9 miliona dolara sa takmičenja. Zvuči neobično, pošto Federer ima 18 grend slem titula naspram Novakovih 12, ali Đoković ima 30 masters titula i pet trofeja završnih turnira, naspram 24 masters trofeja Rodžera, koji je šest puta bio šampion završnih turnira.

>>>Lepo je Federer napisao još pre mesec dana da osvaja rekordnu titulu (FOTO)

>>>FEDERER JE VARAO U FINALU: Ozbiljne optužbe protiv Švajcarca odmah posle osvajanja Melburna!

>>>Le Talek pričao koliko voli Federera i pomenuo je Novaka, a onda ga je Donald nasmejao šalom o Đokoviću i Zvezdi (VIDEO)

Đoković je veliki broj trofeja osvojio kada je uvećana suma za šampione, dok je Federer doživeo veliku trofejnu sušu. Do januara 2017, dugo nije imao grend slem trofej, bio je šampion poslednji put na Vimbldonu 2012.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA