Hečer poslao efektnu poruku Grobarima: Bog je uz nas, ova noć je bila posebna! (FOTO)

Junak Grobara emotivno doživeo trijumf

  • 14

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer bio je u transu posle pobede nad Crvenom zvezdom.

Crno-beli su Zvezdi naneli prvi poraz u ovoj sezoni ABA lige, sa 86:81 u 21. kolu, a Hečer je bio među junacima utakmice.

>>>Iz najboljeg mogućeg ugla gledajte slavlje Partizanovih igrača i Grobara (VIDEO) (FOTO)

>>>DŽIKIĆ NA IVICI SNAGE I SUZA: Ishvalio Zvezdu i oduševio sve jakim rečima! (VIDEO)

>>>Partizan prvi srušio Zvezdu u ABA ligi: Hečer junak, crno-beli zaustavili lidera posle 20 vezanih pobeda (FOTO) (VIDEO)

- Moj Bog je dobar! Kakav blagoslov... Sjajna pobeda za moju ekipu večeras, radili smo i borili se za ovo. Bio sam u malo padu na trenutak... Ali nikada nisam ispao iz igre, moja vera je veoma jaka! Hvala neverovatnim navijačima, ova noć je bila posebna - poručio je Hečer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajko

    6. februar 2017 | 15:00

    Sta se raduju pojedini grobari,pa ja pibedu nad FMP ne registrujem uopste,daj boze da jednig dana KK CZ da se izdigne iz pepela pa da opet imamo derbi

  • Smejurija

    6. februar 2017 | 09:38

    Drago mi je sto smo pobedili, ali kao pravi Grobar nisam nesto narocito ponosan na ovu pobedu gde je zvezda bila poprilicno ostecena od strane amaterskih sudija... Sve u svemu, ostavimo medjusobno rivalstvo na stranu i podrzimo oba kluba u Evropi da crknu dusmani sto mi tako mala nacija ostvarujemo ozbiljne rezultate u sportovima. Zivela Srbija!!!!

  • Savić vječiti Grobar

    6. februar 2017 | 16:53

    Ipak razumijem delije, teško je bilo više od decenije gledati INSTITUCIJI u leđa. Kompleks je čudo. Još jedan dokaz kako srce pobjedi pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA