Najudobnije patike za trening otvaraju 2017. godinu - REEBOK CROSSFIT ® NANO 7

Reebok je predstavio Reebok CrossFit Nano 7 patiku, poštujući nasleđe koje ima kao jedan od vodećih brendova obuće u CrossFit zajednici. Reebok nastavlja da razvija Nano franšizu, pa tako najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti

  • 0
Foto: Promo

Foto: Promo

 

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 7 pružan lagan osećaj na nogama svima koji praktikuju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije patike koje omogućavaju stopalu da „diše“.

 

Dodatna karakteristika je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnost stopala za svaki pokret tokom treninga.

 

 

Prvi put u istoriji Nano franšize, fitnes fanovima su najnovije Nano patike za trening dostupne već početkom godine, tako da će moći da iskoriste sve prednosti unapređenog  dizajna i prianjanja dok se takmiče na Reebok CrossFit Games Open 2017. Zahvaljujući Nano 7 modelu, fitnes entuzijasti će učiniti da se tokom treninga svaka nanosekunda u 2017. godini računa.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

„Reebok je uvek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal“, izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

 

Kao i sve prethodne verzije, Nano 7 patike imaju različita unapređenja, koja pored NANOWEAVE, podrazumevaju:

 

- Refined structural fit – jaka osnova koja pomaže u povećanju snage

 

- Prošireni RopePro – omogućava istrajnost i zaštitu, smeštena na središnjem delu sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom

 

- Dodatna udobnost i ublažavanje kontakta sa podlogom – omogućava bolje kretanje tokom vežbi koje podrazumevaju trčanje i naskok na kutiju

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Vancor dodaje: „Želimo da osiguramo poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportistima i modelom koji je postao neizostavni deo svakog treninga.“

 

„Reebok razume da i najmanje promene mogu da naprave veliku razliku. Velika je čast što možemo da budemo deo procesa Nano napretka svake godine, tako da uvek imamo najbolju moguću obuću. Ove godine, Nano 7 je predstavljen u januaru, tako da mogu da treniram većinu sezone u onoj patici u kojoj ću se i takmičiti na Igrama 2017“, izjavila je Katrin Davidsdottir, pobednica CrossFit Games za 2015. i 2016. godinu.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Za više informacija o Reebok CrossFit Nano 7 modelu, prodajnim objektima i tehnologiji posetite reebok.rs

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA