Košarkaški klubovi i KSS apeluju da Kupu Koraća protekne u fer borbi za trofej! (FOTO)

Klubovi učesnici obavezali se da učine sve što je u njihovoj moći da ne bude incidenata na Kupu

  • 6

Košarkaški savez Srbije i klubovi učesnici finalnog turnira Pireus banka Kupa Radivoja Koraća 2016/2017 potpisali su dokument kojim su se praktično obavezali da su odgovorni za svako nedolično ponačanje članova kluba, od igrača, trenera, do navijača.

U dopisu se apeluje na sve pristalice klubova da u sportskom duhu podrže svoj tim u borbi za trofej. Međutim, osim dopisa klobovi ma je potreban i razgovor sa najvatrenijim navijačima pre svega Zvezde i Partizana kako ne bi došlo do nemilih scena koje smo već gledali ranije u Kupu.

- U cilju regularnog odigravanja utakmica finalnog turnira Pireus banka Kupa Radivoja Koraća, koji se održava u Nišu u periodu od 16. do 19. februara 2017. godine, Košarkaški savez Srbije i klubovi učesnici pomenutog takmičenja pozivaju sve pristalice i ljubitelje košarke da u sportskom duhu podrže timove u tradicionalnoj borbi za vredan trofej.

- Nacionalni kup nosi ime legendarnog Radivoja Koraća, predstavlja istinski praznik srpske košarke i treba da dozvolimo igračima da budu njegovi glavni akteri.

- Nadamo se da će svi mečevi našeg najmasovnijeg takmičenja proteći u fer i korektnoj atmosferi i da će u nedelju, 19. februara „Žućkovu levicu“ podići najbolja ekipa.

Ispod ovog saopštenja potpisali su se predsednik KSS Predrag Danilović i svi klubovi učesnici finalnog turnira Pireus banka Kupa Radivoja Koraća.

Foto: KSS Foto: KSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    14. februar 2017 | 16:16

    Promenite ovu sliku, fer borba, trofej i Simonovic nikako ne ideu zajedno.

  • SASA ALEX

    14. februar 2017 | 17:25

    Nece biti problema dok rezultat bude isao na ruku covicu i misku,u svakom drugom slucaju slede razna obavestenja...

  • Sasa

    14. februar 2017 | 16:34

    Nema te postene borbe gde igra partizan najveci hrkljusi srpske kosarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA