U Beograd 1. marta stiže više od 800 atletičara, trenera i turista!

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" biće stanica atletskih zvezda koje će se boriti u Kombank areni

  • 0

Najveći atletski događaj na našem podneblju, Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani koje će se održati od 3. do 5. marta, munjevito se približava. Organizator je u fazi završnih priprema pred ovaj sportski spektakl koji će ugostiti evropski atletski krem.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" biće stanica atletskih zvezda koje će se boriti u Kombank areni, a 1. marta će se pretvoriti u pravu atletsku košnicu, kada se očekuje dolazak više od 40 atletskih timova, 800 atletičara, trenera i turista.

Beograd ima priliku da se još jednom pokaže kao sjajan domaćin atletske manifestacije i sporta uopšte, kao što je učinio i na SPAR Evropskom prvenstvu u krosu 2013. godine.

Atletika je kraljica sportova, a naši atletičari, gosti iz Evrope i svi ljubitelji ovog sporta zaslužuju još jedan spektakl kakav do sada nije viđen na našim prostorima.

Zato imamo za cilj da našoj publici priredimo spektakl kakav do sada nisu imali priliku da vide, a sportistima učesnicima da dožive i ponesu najlepše uspomene iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA