Grof najavio novo pojačanje na Marakani: Zvezda je takav klub, na to mora da se računa!

Trener crveno-belih uoči početka prolećnog dela prvenstva i duela sa Novim Pazarom ističe da očekuje duplu krunu

  • 2

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, pred duel protiv Novog Pazara na startu prolećnog dela šampionata, rekao je da njegov tim spremno dočekuje nastavak sezone u kojem juri "duplu krunu".

- Očekivanja su da pobedimo i nastavimo u istom ritmu kao iz prvog dela sezone. Novi Pazar je u nezavidnoj situaciji, daće sve od sebe da se podigne, ali verujem da smo fizički i psihički spremni da završimo na prvom mestu u prvenstvu i osvojimo Kup Srbije - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Crveno-beli će na meču protiv Pazaraca biti lišeni povređenog Mihaila Ristića i suspendovanog Nemanje Milića.

- Nemam nedoumica oko sastava. Počeće ona postava koja je igrala protiv Zirke na pripremama na Kipru - poručio je trener crveno-belih.

Božović je odbacio zanimljivu mogućnost da sin "napadne" oca, tačnije da mladi napadač Zvezde Vanja Vučićević bude naspram trenera Novog Pazara Nebojše Vučićevića, bivšeg fudbalera Partizana.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Svaka promena trenera donosi novo. U prvom kolu dešavaju se razna iznenađenja, a mi ćemo se truditi da ih izbegnemo. Vanja neće biti na klupi jer prednost imaju drugi igrači. Objektivno, ima malo mesta na klupi - jasan je bio Božović.

Prema njegovim rečima postoji opcija da crveno-beli do kraja prelaznog roka angažuju još jedno pojačanje.

- Zvezda je takav klub da svašta može da se dogodi. Može da se desi da dođe još jedan igrač - zaključio je Božović.

Utakmica 22. kola Superlige između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se sutra od 15 sati na stadionu Rajko Mitić, a ulaz je besplatan.

Božović je za sada i novinarima na Kipru tokom priprema rekao da mu je ostala želja da Bogdan Planić dođe u Zvezdu, međutim do dogovora sa Vojvodinom nije došlo, jer je klub sa Karađorđa tražio veliko obeštećenje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миливоје врати се

    17. februar 2017 | 16:16

    Ви сте банана клуб,а ти си банана тренер кад сваке полусезоне доводиш и мењаш девет играча.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA