NEMCI TVRDE: Grobari tukli navijače Šalkea kod hotela u Solunu! (FOTO)

Nemački list Bild javlja da je došlo do serije napada na pristalice Šalkea, nakon gostovanja njihovog kluba u Solunu protiv PAOK-a, sa kojima su navijači Partizana u bratskim odnosima

  • 9

Renomirani nemački list Bild u izveštaju sa utakmice PAOK - Šalke navodi da je meč obilovao skandalima pre, tokom i posle meča, koji je na kraju završen ubedljivom pobedom Nemaca od 3:0, posle čega su faktički obezbedili osminu finala u Ligi Evrope.

>>> Maskirani huligani PAOK-a upali navijačima Šalkea u kafić, a onda je nastala opšta bežanija Nemaca (VIDEO)

GROBARI TUKLI NEMCE KOD HOTELA POSLE MEČA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ono što nemački list javlja jeste informacija da su navijači Partizana, koji su u bratskim odnosima sa pristalicama PAOK-a, sačekali pristalice iz Nemačke posle čega je došlo do nekoliko tuča između Grobara i navijača Šalkea.

Navode da su Grobari uveče došli do hotela u kome su bili smešteni navijači gostujućeg tima i tu je došlo do nekoliko ozbiljnih tuča u kojima je bilo povređenih. Tuča je završena dolaskom policije na mesto sukoba.

Jedna tuča viđena je i pre utakmice, kada su maskirani navijači PAOK-a upali u kafić i rasterali Nemce.

ANTI-NACISTIČKE PAROLE NAVIJAČA PAOKA

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Nemci su osim tuča u kojima su navijači PAOK-a i Partizana uglavnom delili batine Nemcima, šokirani transparentima koji su viđeni na Tumbi. Jedan od njih glasio je ''Smrdljivi Nacisti, marš odavde'', a u sredini je dodat i crtež Angele Merkel sa brkovima koji su karakteristični za Hitlera.

ODGOVOR MAJMUNIMA IZ PRILEPA KOJI SU PRIŽELJKIVALI BOMBARDOVANJE SRBIJE

Takođe, još jedan transparent je mogao da se vidi tokom celog meča, a to je svojevrstan odgovor ''Majmunima'' iz Prilepa, navijačkoj grupi koja je pre nekoliko dana, priželjkivala bombardovanje Srbije. Razlog je bio transparent na košarkaškoj utakmici PAOK - Partizan, na kojoj je istaknut zajednički transparent ''Makedonija je Grčka''.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

''Majmuni'' su nakon toga istakli transparent ''Za južne susede samo bankrot, za severne samo NATO. Grčka je Makedonija''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    17. februar 2017 | 18:51

    Jos pre 90-tih Zvezda i Salke imaju bratske odnose,razlog napada je najverovatnije zbog tog!Zivim u nemackoj i navijaci Salkea simpatiziraju Zvezdu i Delije!

  • MOMO

    17. februar 2017 | 17:23

    Bitno je sa su Srbi,gde bre Grci pa oni su kolevka demokratije

  • Ljubav

    17. februar 2017 | 19:45

    SRBIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA