≫ 

Radonjić zabrinuto govorio o strahu i povredama dvojice važnih igrača pred finale Kupa

Brine Radonjića zdravstveni

  • 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ga u pobedi nad FMP-om zanimao samo prolaz u finale Kupa Radivoja Koraća.

- Počeli smo veoma dobro i napravili razliku koja je bila takva da nam je omogućila da možemo da kontrolišemo utakmicu. U prvom delu smo dobro igrali u napadu, iako je bilo elemenata koji nisu bili dobri. Ipak, igralo se za pobedu i prolaz, ništa drugo nije važno - rekao je Radonjić.

Zvezda se plasirala u finale Kupa, pošto je u Nišu pobedila FMP sa 76:60.Radonjić je mogao da računa na Nejta Voltersa i Milka Bjelicu, koji su zbog povreda propustili prethodnu utakmicu, ali je naveo da njihov proces oporavka mora da se obavlja drugačije nego što je uobičajeno.

- Pokušavamo da nalazimo najbolja moguća rešenja. Pauza, povreda, malo straha, nisu imali nijedan potreban trening da bih mogao da računam na njih, ne 100 odsto, ali na zavidnom nivou. Videćemo kakva je situacija, sutra je novi dan i nova analiza stanja. Pokušaćemo da se spremimo koliko je moguće i da, bez obzira na to ko bude igrao, damo sve od sebe u finalu - rekao je trener Zvezde.

Protivnik u finalu biće pobednik večerašnje utakmice izmedju Partizana i Mega Leksa, a trener nije želeo da analizira potencijalne rivale.

- Veoma je teško da se menjam i sebi dozvolim da se bavim tom vrstom analize. Pričaćemo kada dodje protivnik. Oba tima su dobri protivnici. Spremićemo se za finale na najbolji način, u okolnostima koje nisu idealne, ali takve su kakve su i očekujem da tek sledeće nedelje uhvatimo neki normalan trening - kazao je Radonjić.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA