≫ 

Utučeni Andrić o izgubljenoj presudnoj lopti: Jako mi je loš osećaj jer nisam uputio šut (VIDEO)

Košarkaš Partizana nezadovoljan završetkom utakmice u Pioniru

  • 8
Foto: MarkoTodorović Foto: MarkoTodorović

Košarkaši Partizana oprostili su se od evro scene, pošto su u revanš meču prvog kola nokaut faze izgubili od PAOK-a u Beogradu 82:78 i eliminisani su iz FIBA Lige šampiona.

- Bolan poraz, težak meč danas. Završnica loša, ceo meč je bio za nas onako... Jako sporo smo počeli, bez energije. Osetilo se da tu ima svega, znate već i sami. Da ne tražim alibi... - rekao je posle meča Mihajlo Andrić.

>>> "REKAO SAM, DOSTA VIŠE PRIČE": Pogledajte koliko je Veličković razočaran posle poraza od PAOK-a! (VIDEO)

Gosti su tokom celog meča bili u vođstvu, ali se popustili u finišu, pa je Partizan čak imao i napad za prolaz, ali Andrić nije uspeo, izgubio je loptu.

- Ta zadnja moja lopta, ne znam šta da kažem. Moglo je bolje. Razmišljao sam prvo da šutnem, ali sam ušao dole... ni sam ne znam šta sam uradio. Jako mi je loš osećaj jer nisam uopšte uputio šut, nego sam završio tako što sam izgubio loptu - razočarano je rekao jedan od dvojice košarkaša koji je ubacio šut za tri poena tokom meča.

- Borimo se stvarno, već tri-četiri utakmice, mi što smo tu zajedno. Samo nismo to krunisali. Šteta, imali smo prilike i sad. Imali smo šanse i u Solunu, imali smo veću prednost, bili kompletni, nismo zadržali prednost, primili trojke... - rekao je Andrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. februar 2017 | 22:30

    Mihajlo mi grobari cenimo Vas trud i napore malo ljudi zna sa kakvim zdravstvenim problemima se borite. Glavu gore ponosni smo na tebe i ostale.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    22. februar 2017 | 22:35

    Кад у конкуренцији Зјелона Горе, Лудвисбурга и осталих вилиџа испаднеш у предтакмичењу...

  • 4S

    22. februar 2017 | 22:56

    Nema veze ..dali ste SVE OD SEBE ..veliki je Paok ..al cim se Dulo vrati iz velikog Limoza ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA