Beograd je spreman za Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani!

Više od 500 novinara iz 46 zemalja će pratiti atletska nadmetanja u Kombank Areni, a očekuje se nastup 750 sportista

  • 0
Kombank arena, atletika

Foto: Marko Todorović

U Starom dvoru održana je u petak poslednja sednica Organizacionog odbora Evropskog atletskog prvenstva u dvorani, koje se održava od 3. do 5. marta u Kombank areni.

 

>>> Jevrosimović: Ivana je lepša i bolja od Klišine!

 

Prethodno će u Areni u subotu 25. februara biti održano Balkansko prvenstvo u atletici koje će biti uvertira za Evropsko prvenstvo.

 

Završnom sednicom na kojoj je usvojen budžet prvenstva predsedavao je gradonačelnik Beograda i predsednik Organizacionog odbora Siniša Mali, koji je tom prilikom istako da je Beograd u potpunosti spreman za predstojeće takmičenje.

 

On je napomenuo da se od sutra u Kombank areni održava Balkanijada, koja će predstavljati generalnu probu za veliko evropsko takmičenje, kako za atletičare, tako i za čitavu organizaciju.

 

- Svi ugovori su potpisani i bezbednost je najvišem mogućem nivou. Retkost je da punih deset dana pred takmičanje imamo potpuno ispunjene sve uslove i da smo apsolutno organizaciono spremni.Na vreme smo krenuli sa organizacijom i upravo zbog toga sada sa radošću i u punoj koordinaciji čekamo najveći sportski događaj ove godine u Beogradu-  istakao je gradonačelnik.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Direktor preduzeća „Atletika 2017“ Slobodan Branković je naglasio da vlada veliko interesovanje inostrane javnosti za Evropsko prvenstvo.

 

- Preko 500 novinara iz 46 zemalja će pratiti atletska nadmetanja u Kombank areni. Za Balkanijadu je prodato svih 4000 karata, koje su puštene prodaju, a ostalo je i jako malo karata za Evropsko prvenstvo- rekao je Branković i dodao da su pristigli gosti iz inostranstva jako zadovljni uslovima u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA