≫ 

Neverovatno kako je Uniks ispustio pobedu nad Panatinaikosom! Pogledajte trojku koja je zabolela Zvezdaše (VIDEO)

Trojkom Majka Džejmsa u poslednjoj sekundi PAO došao do pobede nad otpisanim Rusima

  • 22

Iako je Uniks faktički već otpisan kada je TOP 8 Evrilige u pitanju, ruska ekipa je napravila velike probleme Panatinaikosu u Atini gde je bila na korak od pobede, ali neverovatno na kakav je način ispustila trijumf i na kraju je poražena sa 83:82, trojkom Majka Džejmsa u poslednjoj sekundi meča.

 

>>> Zvezdaši se nisu nadali ovom rezultatu u Evroligi!

 

Uniks je u poslednjih minut i po imao šest poena prednosti i čuvao ju je do same završnice. Ipak, nekoliko loših napada, i pogoci Krisa Singltona vratili su PAO u igru. Ipak, posle bacanja Latavijusa Vilijamsa, Uniks je došao do prednosti od 82:80 na 7 sekundi pre kraja, ali poslednju odbranu nisu najbolje odigrali i omogućili su Majku Džejmsu šut za tri poena, koji je Amerikanac pogodio za veliku radost u OAKA areni.

 

Zvezdi ovaj rezultat ne odgovara, jer bi joj je PAO direktan konkurent za TOP 8, kao i za bolji plasman na tabeli u slučaju plasmana u četvrtfinale. Brejk Uniksa bi ostavio PAO na istom broju pobeda koji imao i Zvezda, ali sada Zeleni iz Atine imaju jednu više (14), a zbog boljeg međusobnog skora to je faktički dve pobede više.

 

Pogledajte trojku Džejmsa za pobedu:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4S

    24. februar 2017 | 23:26

    Milance je deminutiv od imena Milan ..a Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan je deminutiv od SRPSKE INSTITUCIJE ZVEZDA ..al nisu deca kriva kad im roditelji daju smesno ime ili smesan klub ..i upropaste im zivote ..Milance NISI TI KRIV ..

  • Milance

    24. februar 2017 | 22:19

    E to je trojka bez koraka.

  • Lazar M

    25. februar 2017 | 00:42

    Cestitke Panatenaikosu na sprecavanju ostvarenja zelje fmp-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA