Plej-of je blizu: Čuka maksimalna sa Lalatovićem na klupi, Napredak se žalio zbog gola (FOTO) (VIDEO)

Brđani savladali Napredak minimalnim rezultatom

  • 3

Derbi 23. kola Superlige Srbije je pripao Čukaričkom!

Brđani su do pobede nad Napretkom došli u finišu meča kada je Asmir Kajević u 75. minutu iskoristio asistenciju Ožegovića i matirao Petrovića.

Gosti su se žalili na tu situaciju tvrdeći da je ofsajd, međutim na semaforu je stajalo 1:0.

- Vidno je bilo da pomoćni sudija nije siguran. Dosta dugo se usaglašavalo sve izmedju glavnog i pomoćnog sudije, pa je evidnetno da se tu nešto dešavalo - rekao je trener Čarapana Vuk Rašović.

Čukarički je na Banovom brdu pobedio Napredak sa 1:0, golom Asmira Kajevića u 73. minutu. Igralo se sa puno ritma tokom svih 90. minuta. Prvo poluvreme je prošlo u čvrstoj igri oba tima, a Napredak je imao bolje šanse, uglavnom preko Alekse Vukanovića, koji ipak nije uspeo da iskoristi greške domaćih igrača.

Za Čukarički je debitovao Miroslav Bogosavac, koji je sjajnim solom prodorom od svog do protivničkog šesnaesterca zaslužio veliki aplauz u 39. minutu.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

- Što se tiče utakmice ušli smo i mi i oni više na sredini terena sa puno duela. Pravili smo, i mi i oni, šanse posle individualnih grešaka, ne preko lepih akcija. Moji igrači su driblali gde nisu smeli i Napredak je iz tih gluposti mogao da nas kazni. Imali su dve stopostotne šanse u prvom delu. Mi smo imali naše sanse, mislim na Zorića na prvoj strani.

- Svaki bod nam je bitan, igrali smo kod kuće i želeo sam da pobedimo ovu utakmucu. Nerešeno bi bio najrealniji rezultat, ali posle izmena koje su urodile plodom i Jevtića koji je fenomenalno prošao po desnoj strani i centrirao - ne bih komentarisao ništa oko te situacije. Mi smo postigli pogodak i sudija ga je na kraju priznao - rekao je Lalatović i dodao:

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

- Mnogo nam znači ova pobeda, ova velika osvojena tri boda za nas da pobegnemo iz zone ispadanja, jer ja kad sam došao imali smo 20, a sad 26 bodova. Polako se penjemo ka gore i igramo sledeću utakmicu za možda neku nadu da možemo možda da se umešamo da uđemo u plej of. Čestitke mojim igračima pokazali su ogromnu želju.

Brđani sada imaju šest bodova manje od mesta koje vodi u plej-of, a u narednom kolu gostuju Spartaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. februar 2017 | 23:20

    Lala pokazuje opet da je dobar trener,a dobar si trener kada imas rezultate

  • istina

    26. februar 2017 | 08:42

    Lalatovic je za Bozovica doktor fudbala u svakom pogledu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA