≫ 

Bura u Hrvatskoj: Dinamu sviran sramotan penal u 89. minutu (VIDEO)

Neverovatan previd glavnog sudije meča u Vinkovcima

  • 9

U hrvatskom fudbalu aktuelna sezona "preti" da bude ona u kojoj "večiti" šampion zagrebački Dinamo konačno tron prepustiti nekom drugom.

 

Rijeka je dugo već lider, ali u tom klubu su i te kako svesni da ih tek čeka mukotrpna borba za titulu.

 

Na to ih upozorava i poslednja utakmica prvog pratioca Dinama koji je pobedio Cibaliju kao gost rezultatom 2:1, i to golom iz penala u 90. minutu!

 

Hrvatski mediji "bruje", a i video snimak to potvrđuje, da nije bilo ni "P" od penala za goste iz Zagreba, već da je Soudani sam pao u kaznenom prostoru posle proklizavanja i naterao sudiju da pokaže na "kreč".

 

Hodžić je iskoristio poklon arbitra i pogodio za 2:1 i prilazak na "minus tri" iza Rijeke koja u ovim trenucima igra svoj meč.

 

Pogledajte, pa sami procenite da li je ovde bilo elemenata za penal.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дератизатор

    26. februar 2017 | 19:26

    Овако је годинама било у Толе супер лиги, исто се за загребчане свирао пенал на поглед.

  • Sale

    26. februar 2017 | 19:09

    Od raspada Jugoslavije Dinamo je klub koji je uz pomoc drzave Hrvatske uzimao titule. Jer u vreme one drzave, Jugoslavije, nisu mogli da prismrde Hajduku po rezultatima i medjusobnim duelima. Posle Zvezde su bili najbolji klub SFRJ. Ima knjiga sa svim prvenstvima i rezultatima, do raspada zemlje. Slicna Prica je i sa Partizanom. Raspala se Jugoslavija, dosao cika Mirko Marjanovic i naprasno postadose klub. A to najbolje zna Tumbakovic, kako su mu zavrsavali utakmice. Dve trecine klubova u Srbiji su im bili prijateljski. Pa jesu li predsednici nekih klubova bili i u upravnom odboru Partizana. To samo moze u zemlji Srbiji. Elem, da nije bilo rata..... HOP CUP RADOV KUP!!!!!

  • Србин

    26. februar 2017 | 18:34

    Комедија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA