≫ 

Britanski atletičari se za EP pripremaju na Kalemegdanu

Trener Stiv Vernon, koji je i član New Balance tima, iskoristiće ovu priliku da porazgovara sa trkačima iz Beograda i podeli sa njima korisne savete iz oblasti trčanja

  • 0

Uoči predstojećeg Evropskog dvoranskog  prvenstva u atletici koje se početkom marta održava u Beogradu, najbolji atletičari Velike Britanije odlučili su da na najbolji mogući način iskoriste posetu našem glavnom gradu.

U Beograd 1. marta stiže više od 800 atletičara, trenera i turista!

Upoznat sa znamenitostima srpske prestonice, trener britanske atletske reprezentacije Stiv Vernon, odabrao je centar Beograda, tačnije, park Kalemegdan i šetalište uz Dunav i Savu kao lokacije koje će britanski atletičari iskoristiti za poslednje pripreme uoči početka prvenstva. Zanimljivost je da će im se u treningu pridružiti i treneri trkačkih zajednica iz Beograda.

Tim povodom, reprezentativci Velike Britanije posetiće i prvu specijalizovanu prodavnicu trkačke opreme u Srbiji, Run’nMore, koja će biti početna i završna tačka njihovog treninga.

Foto: Promo Foto: Promo

Trener Stiv Vernon , koji je i član New Balance tima, iskoristiće ovu priliku da porazgovara sa trkačima iz Beograda i podeli sa njima korisne savete iz oblasti trčanja. Ugošćavanjem najboljih trkača Velike Britanije, Run’nMore još jednom pokazuje da sa razvija u pravcu centra trkačke kulture u Beogradu.

Prodavnica Run’nMore, koja se nalazi u ulici Uzun Mirkovoj 10 na svega 100 metara od parka Kalemegdan, svim trkačima i rekreativcima nudi najveći izbor specijalizovane opreme za trčanje u Srbiji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA