0

Euforija trese Srbiju! Sprema se najveći fitnes festival, a uz to je i besplatan! (VIDEO)

Svi koji žele da vežbaju 1. aprila moći će besplatno da se priključe ovom fitnes spektaklu

Fitness festival
Printskrin: Youtube/Reebok

Pored Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola u Novi Sad stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – LES MILLS LIVE.

Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens pod pokroviteljstvom kompanije iFIT.

Ovo je  jednodnevni fitnes festival koji je potpuno besplatan, će svim  ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja.

Les Mills je zapravo globalni fitnes pokret nastao na Novom Zelandu gde se vežba uz popularnu muziku i uz strogo izabrane koreografije.

– Od ukupno 100 zemalja sveta ove godine samo 16 zemalja je dobilo pravo učešća i Srbija je među njima, u pauzama između treninga planirano je učešć školice kapuere I fitness plesa.

- Najvažnije je da je ovaj festival besplatan i da svako ko želi da vežba može da učestvuje. – rekao je PR ove manifestacije Nemanja Radojević

Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske ftnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA:
13:30 Svečano otvaranje
14:00 Body attack
15:15 Body balance
16:30 Grit
17:15 Body jam
18:30 Body combat

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Fitness, Les Mills, trening

foto dana

video dana