Euforija trese Srbiju! Sprema se najveći fitnes festival, a uz to je i besplatan! (VIDEO)

Svi koji žele da vežbaju 1. aprila moći će besplatno da se priključe ovom fitnes spektaklu

  • 0

Pored Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola u Novi Sad stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – LES MILLS LIVE.

Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens pod pokroviteljstvom kompanije iFIT.

Ovo je  jednodnevni fitnes festival koji je potpuno besplatan, će svim  ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja.

Les Mills je zapravo globalni fitnes pokret nastao na Novom Zelandu gde se vežba uz popularnu muziku i uz strogo izabrane koreografije.

- Od ukupno 100 zemalja sveta ove godine samo 16 zemalja je dobilo pravo učešća i Srbija je među njima, u pauzama između treninga planirano je učešć školice kapuere I fitness plesa.

- Najvažnije je da je ovaj festival besplatan i da svako ko želi da vežba može da učestvuje. - rekao je PR ove manifestacije Nemanja Radojević

Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske ftnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA:

13:30 Svečano otvaranje

14:00 Body attack

15:15 Body balance

16:30 Grit

17:15 Body jam

18:30 Body combat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA