Partizan pobedio Rad u Ligi B timova!

Crno-beli su takmičenje otvorili pobedom rezultatom 2:0

  • 3

Fudbaleri Partizana uspešno su startovali u Ligi B timova! U poslednjem meču prvog kola crno-beli su bili bolji od rada rezultatom 2:0 (1:0).

Strelci za Partizan bili su mladi Đorđe Jovanović na isteku pola sata igre, kao i veteran Vladimir Đilas u samom finišu meča.

>>> Misterija nestanka najvećeg talenta Partizana: Doneo trofej i vredeo 5 miliona, tražio ga Arsenal, a sada ga nigde nema!

Partizan je igrao u sledećoj postavi: Stevanović, Radin, El Munir, Ćirković, Bošnjak, Ilić, Marjanović, Mihajlović, Đuričković, Đ. Jovanović i Đilas. Rezervisti su bili: Lazović, Vlalukin, Cucin, Čermelj, S. Jovanović, St. Ilić, Petrov.

S druge strane, za rad su igrali: Filipović, Dimitrijević, Ćulum,  Bačanin, Ljubinković, Denić, Guzina, Petković, Mladenović, Milošev i Šipčić. Rezerve: Petrović, Ilić, Mihajlović, Roganović, Ateljević, Levićanin, Jović.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu poražena od Kolubare.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    14. mart 2017 | 16:42

    Они су стручни у тим такмичењима б лига, б купова...тако кажу и они из Зјелона горе, из Лудвисбурга, Спироу баскета...

  • Lazar M

    14. mart 2017 | 15:52

    A komsinica juce porazena, ocekujemo reakciju velikog vodje i na sledecoj utakmici komsinici da se sviraju i tri penala ako to bude potrebno i da za njene igrace ne vaze linije koje obelezavaju teren predvidjen za igru.

  • Šah mat

    14. mart 2017 | 15:32

    Партизан ће се окитити титулом... Б лиге

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA