≫ 

Partizan potvrdio da je prodao Milenkovića za 5.1 milion!

Štoper se na leto seli u Seriju A

  • 9

Nikola Milenković je novi fudbaler Fjorentine! Mladi štoper Partizana se 1. jula seli u Firencu, potvrdli su čelnici kluba iz Humske.

Partizan će za ovaj transfer inkasirati 5.1 miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u poslednjih nekoliko godina.

- Transfer je završen, Milenković se 1. jula seli u Fjorentinu. Sav novac ide u Partizanovu kasu što nije bio slučaj nekih prethodnih godina - rekao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura za Sportski žurnal.

Ranije se pominjalo da će s njim u paketu krenuti i Dušan Vlahović, ali za sada od toga nema ništa.

Navodno, zapelo je oko finansija...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrčela

    15. mart 2017 | 09:52

    Neka ga Bog čuva i sreća prati. Očekujem da nam do odlaska donese bar jednu titulu. Mi moramo da prodajemo najbolje igrače i Partizanovu mladost (koja je razasuta širom Evrope) dok Komšinica (iako je davno bankrotirala) kupuje i dalje o državnom trošku titule i strane igrače. Jadno i čemerno. Poslednji derbi je sve definitivno razotkrio, ako je bilo ikakve sumnje kod normalnog ljubitelja fudbala.

  • Nikola

    15. mart 2017 | 08:54

    Iako smatram da je ovo i dalje malo novca za ovakav kalibar, zelim mu srecu i uspeh u jednoj od najboljih liga sto se tice defanzivne igre,imace prostora da se razvija.

  • Miki

    15. mart 2017 | 09:39

    .Srećno Majstore. Pred Tobom Je Lepa I Blistava Karijera..Srećno Bleki..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA