≫ 

Svi se tukli na terenu: Surova ragbi makljaža koja se retko viđa (VIDEO)

Incident se dogodio u Francuskoj

  • 2

Utakmica francuske niže lige Stad Nikoa i Bedarida obilovala je grubostima, ali ne onim koje propisuju ragbi pravila. Na terenu je zavladala opšta tuča u kojoj se nije znalo ko koga bije i ko više udaraca prima. 

Tenzije su proključale zbog činjenice da je pobedniku pripala "pol pozicija" za plasman u viši rang takmičenja. Igrači su bili naelektirsani i negde je moralo da "pukne".

Samo jedan start izavao je nesvakidašnju tuču u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači oba tima, a u jednom trenutku uključili su se i navijači.

Sve je počelo kada je igrač Stad Nikoa uz prekomernu silu srušio protivničkog igrača, a onda je usledio stambedo na njega, pa onda i lančana reakcija nasilja...

Izbila je masovna tuča kakva dugo nije viđena. Gužva  se u određenom trenutku pomerila ka niskoj ogradi iza koje su bili navijači, pa su i neki od njih odlučili da pomognu igračima Bedarida tako što su udarali gostijuće ragbiste.

Meč je posle višeminutne pauze nastavljen, a pobeda je pripala domaćem timu, doduše poraženi su se žalili na rezultat i čekaju odluku nadležnog saveza koji će sprovesti istragu i eventualno preinačiti rezultat u korist Stad Nikoa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Казанџија

    15. mart 2017 | 18:16

    Ни Французи нису цвећке

  • haha

    16. mart 2017 | 18:16

    hahah ,a meni je najjaci ovaj sudija :D stavio ruke na bokove i gleda u fazonu '' a ne prlazim ja ovde '' :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA