Košarkaš Cedevite: Partizanovi navijači su neverovatni, valjda ćemo i mi imati takvu podršku

Džanan Musa priželjkuje od navijača Cedevite "vreliju" podršku u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana

  • 2

Mladi košarkaš Cedevite Džanan Musa mogao bi da bude važan adut "sokića" u polufinalu sa Partizanom.

Supertalentovani bosanskohercegovački košarkaš očekuje žestoku brbu protiv crno-belih, ali i veliki dopinos navijača koje je pozvao da pomognu ekipi Veljka Mršića u subotu.

- Sa Partizanom je uvek kod nas puna dvorana, pogotovo zato što je sad polufinale doigravanja. Mislim da je nama podrška neophodna jer su Partizanovi navijači neverovatni i mi trebamo uzvratiti istom merom - kaže Musa.

- Mislim da nas navijači mogu podići da ostvarimo pobedu i pozvao bih sve da dođu u subotu u 19:00h u Dom sportova i da nas podrže.

>>> Džikić pred Cedevitu: Ovo nismo ni planirali na početku sezone

Musa ne sumnja da Cedevita može do pobede.

- Ako budemo na nivou na kojem bi trebalo da budemo i koji polufinale zaslužuje, očekujemo, naravno, pobedu. Mi verujemo u sebe. Svi igrači podržavaju jedni druge i mislim da, ako budemo na pravom nivou, pobeda neće izostati.

Aktuelni šampion Zvezda je prvi favorit za osvajanje pehara i ove sezone.  Musa veruje da je moguće srušiti crveno-bele sa trona.

- Svaki igrač treba misliti da možemo osvojiti naslov jer samo s takvim mentalitetom to možemo ostvariti. Nama je to cilj jer još uvek nemamo nijedan naslov prvaka ABA lige i moramo dati sve od sebe da to ostvarimo - rekao je Musa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    17. mart 2017 | 19:13

    Ne moze niko parirat Grobarima,svidjelo se to nekom ili ne.

  • Zoran Halmstad (Loznica)

    19. mart 2017 | 16:10

    Sanjati ne košta ništa!!!!! CCCC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA