≫ 

MMA takmičarka se ukakila u ringu i tako prljavih gaća je morala kod Putina! Tamo je nastao totalni haos (VIDEO)

Neverovatna ispovest Amerikanke o nečemu što se dogodilo pre 10 godina

  • 3

Nekadašnja MMA takmičarka Džuli Kedzi prisetila se jedne neprijatne situacije iz svoje karijere koje se i dan danas stidi.

 

Naime, ova američkla takmičarka se svojevremeno borila u Rusiji posle čega je išla na prijem kod Vladimira Putina.

 

Za Džuli je tu nastao problem.

 

- Nakon borbe, nisam se ni snašla, ubacili su me u autobus sa svim ostalim pobednicama te večeri.Kako je moja borba bila među poslednjima nisam stigla ni da se istuširam. Bila sam u opremi u kojoj sam se borila. Odveli su nas u neki dvorac u Sankt Petersburgu. Bilo je prekrasno, a ja u prljavoj opremi. Plus, tu je bio neki smrad. Kao da sam ugazila u izmet - počela je Džuli:

 

- U palati nas je dočekao Vladimir Putin. Zatim, tu su bili Silvio Berluskoni i Van Dam. Slavni glumac mi je prišao, a ja se izvinjavam kako sam ugazila u nešto.

 

 

Međutim, nije Džuli ugazila u izmet.

 

- Odem u toalet i imala sam šta da vidim. Izmet je svuda po meni. Nije mi bilo jasno kako je do toga došlo, ali sam se setila da sam u pauzi tokom borbe mislila da sam ''ispustila vetar''. Nažalost, bilo je nešto gore.  I tako, usred prekrasne palate ja stojim u toaletu sa prljavim gaćama. Skinula sam ih i stavila preko zida, jer kante nije bilo.

 

- Zatim sam se vratila na zabavu, još sam zaudarala, dok mi prilazi Berluskoni. Pokušava da dođe do seksa sa mnom preko prevodioca. Nakon njega dolazi i Putin. Grli me. Čudno da čudnije ne može biti - završava Džuli.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA