3

MMA takmičarka se ukakila u ringu i tako prljavih gaća je morala kod Putina! Tamo je nastao totalni haos (VIDEO)

Neverovatna ispovest Amerikanke o nečemu što se dogodilo pre 10 godina

MMA, Julie Kedzie
Printskrin: Instagram/Julie Kedzie

Nekadašnja MMA takmičarka Džuli Kedzi prisetila se jedne neprijatne situacije iz svoje karijere koje se i dan danas stidi.

Naime, ova američkla takmičarka se svojevremeno borila u Rusiji posle čega je išla na prijem kod Vladimira Putina.

Za Džuli je tu nastao problem.

Nakon borbe, nisam se ni snašla, ubacili su me u autobus sa svim ostalim pobednicama te večeri.Kako je moja borba bila među poslednjima nisam stigla ni da se istuširam. Bila sam u opremi u kojoj sam se borila. Odveli su nas u neki dvorac u Sankt Petersburgu. Bilo je prekrasno, a ja u prljavoj opremi. Plus, tu je bio neki smrad. Kao da sam ugazila u izmet – počela je Džuli:

U palati nas je dočekao Vladimir Putin. Zatim, tu su bili Silvio Berluskoni i Van Dam. Slavni glumac mi je prišao, a ja se izvinjavam kako sam ugazila u nešto.

Međutim, nije Džuli ugazila u izmet.

Odem u toalet i imala sam šta da vidim. Izmet je svuda po meni. Nije mi bilo jasno kako je do toga došlo, ali sam se setila da sam u pauzi tokom borbe mislila da sam ”ispustila vetar”. Nažalost, bilo je nešto gore.  I tako, usred prekrasne palate ja stojim u toaletu sa prljavim gaćama. Skinula sam ih i stavila preko zida, jer kante nije bilo.

Zatim sam se vratila na zabavu, još sam zaudarala, dok mi prilazi Berluskoni. Pokušava da dođe do seksa sa mnom preko prevodioca. Nakon njega dolazi i Putin. Grli me. Čudno da čudnije ne može biti – završava Džuli.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: MMA, UFC, Vladimir Putin
Popularni komentari
 • D
  Dudule

  Ma da, Americki crtani film…

 • M
  Mile

  Svaka cast na ovoj vesti, veoma ste profesionalni ..

 • A
  Acko

  ..desi se to..!

foto dana

video dana