Kolašinac o stadionu u Novom Pazaru: Ovo više nije san zahvaljujući Vučiću

Novoizgrađeni atletski stadion je ukupne vrednosti od 136,6 miliona dinara

  • 1
Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Srpski atletičar u bacanju kugle Asmir Kolašinac rekao je da je jako srećan i ponosan što prisustvuje otvaranju atletskog stadiona u Novom Pazaru, što je pre samo par godina izgledalo kao nemoguća misija, san koji se možda nkada neće ostvariti.

Novoizgrađeni atletski stadion je ukupne vrednosti od 136,6 miliona dinara. Izgradnja je počela pre tri godine, a veći deo investicije, 60 odsto, odnosno 80 miliona dinara, obezbedilo je Ministarstvo omladine i sporta, a 40 odsto grad Novi Pazar, dok je izradu projekta platio Atletski savez Srbije. Stadion ima osam staza za trčanje.

>>> Branković: Otvaranje stadiona u Novom Pazaru bio je spektakl sa 10.000 ljudi!

- Svojim rezltatima odavno smo u Evropi. Sa čime smo kasnili - bila je infrastruktura. U proteklih pet godina, zahvaljujući vladi premijera Aleksandra Vučića, u koordinaciji sa Atletskim savezom, koji je radio te projekte, izgrađeno je 10 atletskih stadiona i jedna dvorana, među kojima i ovaj dragulj sa ''Hadžeta'' - podvukao je on.

>>> Udovičić u Novom Pazaru: Izgradnjom ovakvih objekata stvaramo najbolje uslove za naše sportiste!

- Mi atletičari dugujemo posebnu zahvalnost premijeru jer je on pomogao razvoju atletike više za tih pet godina nego 80 koliko atletika i Savez postoje u Srbiji - naglasio je Kolasinac i poručio:

- Obećavam da ćemo ovde kovati mnoge medalje koje ćemo osvajati na takmičenjima. Ovaj stadion je napravljen zbog nas, za nas i svu omladinu ovde, a koliki je njegov značaj potrebno je da prođe neko vreme. Njegov značaj je kao i svaka škola i fakultet, pa čak i autoput koji je planiran da prođe ovuda - rekao je on.

Daljinac baner

(Tečlegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    19. mart 2017 | 23:06

    Pravo Vucicu ?!svi zajedno bez obzira na naciju imamo samo dobre i loze i da slozno gradimo nasu Srbiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA